Με ευχες για την οριστικη λυση της λειτουργιας των Φορεων ,εκοψε την βασιλοπιτα του ο Φορεας Διαχειρισης Δελτα Νεστου – Βιστωνιδας – Ισμαριδας

Προηγήθηκε η 1η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Με την κοπή της βασιλόπιτάς του συνδυάστηκε η 1η συνεδρίαση του Διοικητικού  Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας, στην έδρα του Φορέα Διαχείρισης στο Πόρτο Λάγος.
 
Η συνεδρίαση η οποία προηγήθηκε, έλαβε χώρα την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και άνοιξε με την εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ. Δρ. Μάνου Κουτράκη, τακτικό Ερευνητή του ΙΝΑΛΕ-ΕΛΓΟ, για τον απολογισμό των δράσεων στο Εθνικό Πάρκο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, για το 2016 και φυσικά τα όσα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν για το έτος 2017.
 

Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που ο  Φορέας Διαχείρισης,  όπως και όλοι οι Φορείς Διαχείρισης ανά την Ελλάδα, λειτουργούν με δαπάνες που βαρύνουν τον προϋπολογισμό του κράτους (Πράσινο Ταμείο) και όχι πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως γινόταν έως το 2015.  Σε αυτό επικέντρωσαν και οι ευχές των παρευρισκομένων, ήτοι στη συνέχεια της ομαλής χρηματοδότησης και  για το  έτος 2017, ευχόμενοι παράλληλα και την οριστική λύση στη λειτουργία των Φορέων.
 

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, με τυχερή τη Βιολόγο του Φορέα Διαχείρισης κ. Ευτέρπη Πατετσίνη.  
 
Η συνεδρίαση έκλεισε με τις ευχές όλων ότι το 2017 θα είναι η χρονιά σταθμός για τις Προστατευόμενες Περιοχές και για όλους όσους εργάζονται σε αυτές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.