Με δυο διαλεξεις στην Αλεξανδρουπολη συνεχιζει τις δρασεις της η «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕ ΕΒΡΟΥ»

Γα την αγωγή των πολιτών και την ιατρική στη σύγχρονη θεωρία από καθηγητές του ΔΠΘ αυτή την Τετάρτη

Οι κύκλοι διαλέξεων που ξεκίνησαν μετά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, από την «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕ ΕΒΡΟΥ» συνεχίζονται από την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016.
 
Έτσι την Τετάρτη, στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο κτίριο του «ΝΟΜΑΡΧΕΙΟΥ», θα πραγματοποιηθούν οι δύο θεματικές ενότητες, «Αγωγή των πολιτών» και «Η ιατρική στη σύγχρονη κοινωνία», με διαλέξεις από Καθηγητές των Σχολών Επιστημών Αγωγής και Επιστημών Υγείας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.), ενώ την ίδια ημέρα, στη Ν. Ορεστιάδα, σε συνεργασία με το Δήμο Ορεστιάδας, θα ξεκινήσει και η τρίτη θεματική ενότητα «Φύση και άνθρωπος» με διαλέξεις από Καθηγητές της Σχολής  Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δ.Π.Θ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου του Δήμου Ορεστιάδας.
 
Τις διαλέξεις παρακολουθούν δωρεάν οι πολίτες που έχουν εγγραφεί ήδη στην «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕ ΕΒΡΟΥ», ενώ μετά την ολοκλήρωση του κάθε θεματικού κύκλου, θα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.
 
Η «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕ ΕΒΡΟΥ» αποτελεί μια καινοτόμο δράση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με στόχο τη Δια Βίου Μάθηση και Εκπαίδευση των πολιτών και τη διασύνδεση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας με τους πολίτες και την κοινωνία.
 
Ιnfo:
Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων, οι ομιλητές και οι όροι, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Π.Ε. Έβρου: www.peevrou.eu

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.