Με χαιρετισμο του υπουργου Υγειας ημεριδα της ΑΝΡΟ

Για την ολοκλήρωση του έργου «Πολιτικές για την Ενίσχυση της Πρόσβασης στις Υπηρεσίες Υγείας σε Υποβαθμισμένες Περιοχές»

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου «Πολιτικές για την Ενίσχυση της Πρόσβασης στις Υπηρεσίες Υγείας σε Υποβαθμισμένες Περιοχές» με ακρωνύμιο “Ο Υγιής Δήμος”, η Αναπτυξιακή Ροδόπης διοργανώνει Διαδικτυακό Διασυνοριακό Εργαστήριο – Ημερίδα με θέμα «Πολιτικές Πρόληψης και Πρωτοβάθμια Υγεία» την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00 μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Link Συμμετοχής στο Διαδικτυακό Εργαστήριο: https://us06web.zoom.us/j/86432151724?pwd=QmRiRnh3NVBWSGJXVjdJTG1SdCtyUT09

Την έναρξη της ημερίδας θα πραγματοποιήσουν ο Υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης και ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΡΟ. Α.Ε. κ. Τσαλικίδης Νικόλαος, ενώ θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις του συνόλου των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της υλοποίησης του Έργου και των παραδοτέων τους.

Οι παρευρισκόμενοι εταίροι, φορείς και πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με τις πολιτικές πρόληψης και πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για τους κατοίκους των περιοχών παρέμβασης και όχι μόνο.

Μεσοπρόθεσμα η λειτουργία του εν λόγω εργαστηρίου θα εξυπηρετήσει στην εκπαίδευση και μεταφορά γνώσης και κουλτούρας στους φορείς και τους πολίτες της διασυνοριακής περιοχής, σχετικά με την ανάγκη εφαρμογής πολιτικών πρόληψης στην υγεία, ώστε να συνειδητοποιήσουν τη σημασία τους στη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους και του βιοτικού τους επιπέδου.

Σημειώνεται ότι το έργο “The Healthy Municipality” συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους των κρατών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG V-A “Ελλάδα- Βουλγαρία 2014-2020”.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.