Με 14 επιχειρησεις στην Ελλαδος Γευση η περιφερεια ΑΜΘ

Μία επιχείρηση και από τη Ροδόπη θα βρεθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Μια σειρά από δράσεις έχει η Περιφέρεια ΑΜΘ το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, δίνοντας έμφαση στην προσπάθεια για προσέλκυση περισσότερου και ποιοτικότερου τουρισμού στην περιοχή μας.
 
Έτσι θα βρεθεί στην Έκθεση Ελλάδος Γεύση, στην οποία συμμετέχει με 14 επιχειρήσεις και παραγωγούς, εκ των οποίων ένας είναι από την Κομοτηνή. Πρόκειται για τον κ. Γιώργο Σεργιανίδη, που θα παραθέσει τα προϊόντα τρούφας που έχει στο ευρύ κοινό.
 
Όπως σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Κώστας Αντωνιάδης, είναι γνωστό ότι ο τουρισμός είναι άμεσα συνδεδεμένος με την γαστρονομία, για αυτό και η Περιφέρεια συμμετέχει στην έκθεση για πρώτη φορά. Όπως εξήγησε, μέσα από την Περιφέρεια δόθηκε η δυνατότητα σε 14 επιχειρήσεις να παραθέσουν και να προωθήσουν τα σημαντικά και εξαιρετικά προϊόντα του πρωτογενή τομέα που έχει η περιοχή μας.
 
Οι ενέργειες της Περιφέρειας για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς, όπως επεσήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, το ίδιο διάστημα πραγματοποιείται στο Βελιγράδι ένα ειδικό event για την Αλεξανδρούπολη με τη στήριξη της Περιφέρειας, με στόχο να προβάλλει και να προωθήσει την περιοχή μας στην αγορά της Σερβίας.
 
Η Σερβία, σημείωσε ο κ. Αντωνιάδης, είναι μια ανερχόμενη δύναμη στον τουρισμό, με πολλούς Σέρβους τουρίστες να έρχονται στη χώρα μας, αλλά να σταματούν συνήθως στον Στρυμόνα. Για αυτό το λόγο, σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξανδρούπολης, προσπαθούν να διαφημίσουν την περιοχή μας στην αγορά της Σερβίας.
 
Άλλωστε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Περιφέρεια βρέθηκε στην έκθεση Greek travel show, που πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι, με στόχο την προσέλκυση περισσότερων τουριστών και επισκεπτών.
 
Άλλωστε φέτος το Πάσχα παρατηρήθηκε μεγάλη επισκεψιμότητα στην περιοχή μας από Έλληνες τουρίστες, για αυτό και ανοίγεται στους κατοίκους της νότιας Ελλάδας, που θέλουν να επισκεφτούν την περιοχή μας, με τα μηνύματα να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.