Μαθηματα Αντιλογιας και Επιχειρηματολογιας για παιδια απο τον Συλλογο Γονεων και Κηδεμονων 3ου Δημοτικου Σχολειου Κομοτηνης

Με την Βοήθεια της toast master Αναστασίας Σαλίχου και της Φιλολόγου Καλλιόπης Γεωργαντά

Πώς να απαντούν με επιχειρήματα και άλλα πολλά έχουν την ευκαιρία να μάθουν μαθητές και μαθήτριες της Ε’ και της ΣΤ’ Δημοτικού από διάφορα σχολεία της πόλης μας κάθε απόγευμα του Σαββάτου 16:00 με 18:00 με την Βοήθεια της Αναστασίας Σαλίχου  εκπροσώπου των  Τοast Masters και της νεαρής Φιλολόγου Καλλιόπης Γεωργαντά.

Βρεθήκαμε και εμείς και συνομιλήσαμε με την Αναστασία Σαλίχου για τα μαθήματα που όπως μας ενημέρωσε η ίδια πραγματοποιούνται για 2η συνεχή χρονιά. Όπως εξήγησε «εμείς βοηθάμε  στο να κατανοηθεί τι είναι επιχειρηματολογία και αντιλογία. Ουσιαστικά αυτό που κάνουμε εδώ πέρα είναι να βοηθάμε τα παιδιά να δομήσουν επιχειρήματα και να μπορούνε να αποδομήσουν επιχειρήματα της άλλης ομάδας. Μαθαίνουμε στα παιδιά να αναπτύσσουν  ομαδικό πνεύμα και να μάθουν πώς να μιλάνε στο κοινό με ροή, με επιχειρήματα, λογική και να μας πείθουνε».

Μπορούνε να συμμετέχουν παιδιά από όλα τα σχολεία

Η κ. Σαλίχου δήλωσε πως υπάρχει αρκετή συμμετοχή και αρκετός ενθουσιασμός στα παιδιά, αφού υπάρχουν παιδιά που συμμετείχαν πέρυσι και συμμετέχουν ξανά φέτος. «Όποιος γονιός επιθυμεί να συμμετέχει το παιδί του εφόσον το επιθυμεί και το ίδιο θα πρέπει να έρθει σε επαφή με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων  του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής να μάθει πώς γίνονται οι εγγραφές και  εμείς είμαστε εδώ και δεχόμαστε παιδιά από όλα τα σχολεία . Τα μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο μέχρι τον Απρίλη και στο τέλος της χρονιάς θα γίνει και ένας διαγωνισμός» εξήγησε η ίδια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.