Μαιρη Κοσμιδου: «Αναλαμβανω τα καθηκοντα μου υποσχομενη την καταβολη μεγιστης προσπαθειας στην επιτελεση των σκοπων της Παιδειας μας»

Χαιρετιστήρια επιστολή της Αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης ΑΜΘ

Τα νέα της καθήκοντα ως Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ ανέλαβε και επισήμως η κ. Μαίρη Κοσμίδου.

Σε μήνυμα της με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων της η κ. Κοσμίδου εκμυστηρεύεται πως «έχοντας υπηρετήσει επί έξι και πλέον χρόνια στη θέση της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, έχοντας επιλεγεί εκ νέου στη θέση αυτή με τις τελευταίες κρίσεις από το  Δ΄ Συμβούλιο Επιλογής Στελεχών του ΥΠΑΙΘ, και με θητεία έως τον Ιούλιο του 2026, αποτελεί τιμή μου η ανάληψη των καθηκόντων της Αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης».

Η ίδια τονίζει πως «με ιδιαίτερη αίσθηση του καθήκοντος, του κύρους της θέσης, της ευθύνης και της τιμής που έγινε στο πρόσωπό μου εκ μέρους της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρίας Νίκης Κεραμέως, την οποία και βαθύτατα ευχαριστώ, αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου υποσχόμενη την καταβολή μέγιστης προσπάθειας στην επιτέλεση των σκοπών της Παιδείας μας». Παράλληλα καταθέτει την πεποίθησή της πως «και σε αυτή την υπηρέτησή μου συμπαραστάτες θα σταθούν όλοι οι υπόλοιποι κοινωνικοί, θρησκευτικοί, στρατιωτικοί πολιτικοί, πολιτειακοί και αυτοδιοικητικοί φορείς αλλά και άλλοι φορείς που καλούνται να υποστηρίξουν το έργο μας και οι οποίοι έως τώρα ήταν μέγιστοι αρωγοί της Περιφερειακής μας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης».

Κλείνοντας η κ. Κοσμίδου δεν παραλείπει να ευχηθεί «σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, σε συνεργάτες των δομών που υποστηρίζουν το εκπαιδευτικό μας σύστημα, μια σχολική χρονιά πλήρη από μαθησιακούς στόχους και από ευκαιρίες κοινωνικοποίησης, με σκοπό τη δημιουργία μιας δίκαιης κοινωνίας μορφωμένων πολιτών προς όφελος του δημόσιου συμφέροντος.  Καλή Σχολική Χρονιά!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.