«Μαιμου» δικηγορος προσπαθησε να εξαπατησει 5 ατομα στην Κομοτηνη

Έλεγε σε γονείς ότι το παιδί τους κρατείται στην αστυνομία μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη μίας άγνωστης μέχρι στιγμής δράστιδας, η οποία, στις 21 και 22 Ιουλίου, προσπάθησε, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, να εξαπατήσει πέντε άτομα, στην Κομοτηνή.   
 
Αναλυτικότερα, η δράστιδα, προσποιούμενη τη δικηγόρο, επικοινώνησε τηλεφωνικά με πέντε άτομα, ηλικίας 50, 57, 66, 60 και 71 ετών και προσπάθησε να τους εξαπατήσει, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον η πράξη της έγινε αντιληπτή από αυτούς.
 
Συγκεκριμένα, προφασιζόμενη ότι ο υιός τους ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και κρατείται σε αστυνομική υπηρεσία, τους ζήτησε να καταβάλουν διάφορα χρηματικά ποσά, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.
 
Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής. 

Πήραν το ΚΤΕΛ για Αλεξανδρούπολη δύο μετανάστες με τον διακινητή τους

Συνελήφθη  την Τετάρτη το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 49χρονος, υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δύο, υπηκόους Γεωργίας.  
 
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ορεστιάδα – Αλεξανδρούπολη, διαπίστωσαν ότι ο 49χρονος είχε επιβιβαστεί σε αυτό μαζί με δύο άτομα, προκειμένου να τις προωθήσει, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας.     
 
Κατασχέθηκαν τρία  εισιτήρια και ένα κινητό τηλέφωνο.  
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου. 

Έκλεψαν τρέιλερ από αγρόκτημα στην Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια το παραποίησαν για να μην αναγνωρίζεται

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, κλοπή από αγρόκτημα, που διαπράχθηκε, στις 14/16-3-2015, στην Αλεξανδρούπολη. 
 
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ανδρών, ηλικίας 21 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
 
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι δράστες αφαίρεσαν από περιφραγμένο αγρόκτημα της Αλεξανδρούπολης ένα συρόμενο τροχοφόρο μεταφοράς φορτίων (τρέιλερ) και έναν αεροσυμπιεστή. 
 
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το αφαιρεθέν τρέιλερ, τον αριθμό πλαισίου του οποίου είχαν παραποιήσει οι δράστες, ενώ είχαν προβεί επίσης στην αλλαγή του χρώματος και την αντικατάσταση διαφόρων εξαρτημάτων του.
 
Το παραπάνω τροχοφόρο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σημειώνεται ότι οι δύο άνδρες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.