Λιμανι Φαναριου: Λιμεναρχειο καλει Λιμενικο Ταμειο Αβδηρων για τα κρηπιδωματα

Ήδη από το 2022 έχει προειδοποιήσει για βλάβη στο τσιμεντένιο κρηπίδωμα της βόρειας προβλήτας, ενώ παρόμοιο πρόβλημα εντοπίστηκε στη νότια προβλήτα

Την ανάγκη να προχωρήσουν ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης στο τσιμεντένιο κρηπίδωμα της βόρειας προβλήτας πρόσδεσης μικρών σκαφών του αλιευτικού καταφυγίου Φαναριού, τονίζει το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγος με έγγραφό του προς το Λιμενικό Ταμείο Αβδήρων.

Με το έγγραφό του, με ημερομηνία 16 Αυγούστου, το Λιμεναρχείο τονίζει πως έχει ήδη ενημερώσει από τις 8 Ιουνίου 2022 για την ύπαρξη βλάβης στο τσιμεντένιο κρηπίδωμα της βόρειας προβλήτας πρόσδεσης μικρών σκαφών του αλιευτικού καταφυγίου Φαναριού, Π.Ε. Ροδόπης, προκειμένου να αποφευχθούν ενδεχόμενοι κίνδυνοι για την ασφάλεια τόσο των ελλιμενισμένων σκαφών όσο και των ιδιοκτητών τους.

Πέρα του συγκεκριμένου προβλήματος, το Λιμεναρχείο εντόπισε παρόμοιας μορφής βλάβη στο τσιμεντένιο κρηπίδωμα της νότιας προβλήτας πρόσδεσης μικρών σκαφών του αλιευτικού καταφυγίου Φαναριού.

Τέλος, κατά τη διάρκεια περιπολίας εντόπισαν στον πεζόδρομο, περιμετρικά των προβλητών, μία τρύπα, πιθανότατα μετά από καθίζηση, μεγέθους περίπου 80Χ60 εκατοστών, και τονίζει πως η Υπηρεσία βρίσκεται στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.