Λιγη ασφαλτος και βλεπουμε…

Με σημειακές παρεμβάσεις και πάλι το «κλείσιμο» των τρυπών στο οδόστρωμα παράλληλα της κοίτης του Βοσβόζη

Προ μερικών ημερών, είχαμε σχολιάσει την κατάσταση του δρόμου που ξεκινά από την διασταύρωση με την γέφυρα του δρόμου από Κομοτηνή προς Πανεπιστημιούπολη και βρίσκεται παράλληλα με τον Βοσβόζη, και μάλιστα είχαμε παρατηρήσει πως οι τρύπες και το κατεστραμμένο οδόστρωμα είναι φαινόμενο που παρατηρείται σε όλο το μήκος του.

Μάλιστα είχαμε τονίσει πως οι όποιες απρόθυμες επισκευές γίνονται κατά καιρούς είναι σημειακές, και χάνουν, όπως φαίνεται και από την κατάσταση του οδοστρώματος, την μάχη με τον χρόνο και τις ρόδες των οχημάτων.

Δεν πέρασαν πολλές μέρες, και δυστυχώς αποδείχθηκε πως ότι και αν πούμε, κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ, μιας και παρατηρήσαμε πως στο δρόμο, στο ύψος του Νηπιαγωγείου, κάποιοι (δεν είδαμε συνεργείο) έκλεισαν δύο τρείς τρύπες με άσφαλτο, στα σημεία που υπήρχε μεγαλύτερο πρόβλημα.

Και ενώ με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθούν τα μεγαλύτερα «χτυπήματα» στα οχήματα, η λύση αυτή δεν μπορεί παρά να είναι προσωρινή, και ήδη ένα σημείο έχει αρχίσει να έχει το ίδιο πρόβλημα, και όσο περνούν οι ημέρες, πολύ φοβόμαστε πως θα επιστρέψουμε στην ίδια κατάσταση.

Και αυτό γιατί, ακόμα και αν είχε γίνει προσεκτικά και πιο προσεγμένα η επισκευή του δρόμου, η κατάσταση του είναι τέτοια που συντομότερα παρά αργότερα θα δούμε το ίδιο πρόβλημα να εμφανίζεται ξανά.

Όσο δεν υπάρχει συνολική παρέμβαση, θα ρίχνουμε λίγη άσφαλτο, και μετά βλέπουμε…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.