Λεσχη Κομοτηναιων: Οι δικαστικες ενεργειες δεν εγιναν εις βαρος, αλλα για την απροσκοπτη υλοποιηση της Πολιτιστικης Διαδρομης

Ανοιχτή επιστολή με αφορμή τα όσα διαμείφθηκαν στην αντιπαράθεση με τον Δήμο Κομοτηνής

Ανοιχτή επιστολή με την οποία επιθυμεί να αντικρούσει τις όποιες κατηγορίες, για την αντιδικία της με το Δήμο Κομοτηνής έδωσε στη δημοσιότητα η επιχείρηση «Δράκος Χ. & Σία Ε.Ε.», την οποία υπογράφει εκ μέρους της εταιρείας η κ. Άντζελα Δράκου.

Να θυμίσουμε πως η εταιρεία έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για την υλοποίηση της Πολιτιστικής Διαδρομής πέριξ του Βυζαντινού Τείχους, στο χώρο πίσω από τη Λέσχη Κομοτηναίων, με την αντιπαράθεση να μεταφέρεται και στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής.

Στην επιστολή δηλώνουν μεταξύ άλλων πως είναι σύμφωνοι στην υλοποίηση του έργου, ότι οι δικαστικές ενέργειες που θεωρείται πως έγιναν εις βάρος της υλοποίησης του έργου, αποκλειστικό και μόνο σκοπό είχαν την απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου, τονίζοντας για ακόμα μια φορά πως θα πρέπει ο Δήμος να λάβει όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Θεωρώντας υποχρέωσή μας να διευκρινίσουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας, όχι από φόβο πως θα χαρακτηριστούμε «συμφεροντολόγοι επιχειρηματίες», αλλά προς αποκατάσταση της πραγματικής διάστασης της επικρατούσας κατάστασης που αφορά στη φάση του  έργου  «Ανάδειξη της ιστορικής φυσιογνωμίας της πόλης-πολιτιστική διαδρομή από τη Βυζαντινή έως τη σύγχρονη Κομοτηνή», δηλώνουμε τα εξής:

  1. Ως επιχείρηση που δραστηριοποιείται και στον αύλειο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων δηλώσαμε δημόσια και ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΙ στην υλοποίηση του έργου
  2. Ουδεμία αντίρρηση θα φέρουμε για την έναρξη των εργασιών, εφόσον η Δημοτική Αρχή θα διενεργήσει τα νόμιμα, προκειμένου να λάβει όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις
  3. Οι οποιεσδήποτε δικαστικές ενέργειες θεωρείται πως έγιναν εις βάρος της υλοποίησης του έργου, αποκλειστικό και μόνο σκοπό είχαν την απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου
  4. Δεν συνάδει με το χαρακτήρα μας και την στάση ζωής μας να δίνουμε στη δημοσιότητα ο,τιδήποτε, όταν τελεί σε εξέλιξη εκκρεμοδικία, γιατί έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη, αναγκαζόμαστε όμως να το πράξουμε -καθ’ υπέρβαση-, λόγω του ότι θίγεται η τιμή, η υπόληψη κι η αξιοπρέπειά μας, σε προσωπικό και επιχειρηματικό επίπεδο.
  5. Καταθέσαμε υπόμνημα στη δημοτική αρχή με τις θέσεις και τις απόψεις μας, προς διευκόλυνση της, αμυνόμενοι παράλληλα, κατά τη διοικητικής αποβολής που εισηγήθηκε, ενώ δεν μπορεί να ξεκινήσει απολύτως καμία εργασία μέχρι τις 28.09.2022, που θα εκδικαστεί η υπόθεση στα αρμόδια δικαστήρια.
  6. Επαφίεται στην κρίση του κάθε δημότη, αν πράξαμε το σωστό ή το λάθος και δεκτό κάθε ανάθεμα και λίθος…

Άντζελα Δράκου»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.