Λεωφορεια σχηματιζουν ασπιδα για να περασουν γεφυρα μοτοσικλετιστες στην Τουρκια

Οκτάϊ Μπαρακτάρ «Ήμουν πεσμένος κάτω με τη μηχανή και δεν ήξερα πώς να γυρίσω πίσω»

Ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο καταγράφηκε στην Τουρκία από την κακοκαιρία που έπληξε με σφοδρότητα τη χώρα και πλήθος προβλημάτων στις οδικές και θαλάσσιες συγκοινωνίες. Μάλιστα, το χτύπημα της κακοκαιρίας στοίχισε και τη ζωή σε τουλάχιστον 4 ανθρώπους στην Κωνσταντινούπολη, όπου οι άνεμοι έπνεαν με ταχύτητα έως και 130 χλμ την ώρα.

Σημειώνεται πως ακόμα 19 άτομα τραυματίστηκαν στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων, ενώ σε αρκετά σημεία της χώρας προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Λεωφορεία σχηματίζουν ασπίδα στη γέφυρα των Μαρτύρων

Την ίδια ώρα γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει λεωφορεία να σχηματίζουν ασπίδα για να προφυλάξουν μοτοσικλετιστές που κινδύνευαν από τον άνεμο σε γέφυρα.

Όπως αναφέρει η Milliyet το περιστατικό σημειώθηκε στην Γέφυρα των Μαρτύρων της 15ης Ιουλίου όπου τη Δευτέρα είχαν σχηματιστεί ουρές στην ευρωπαϊκή πλευρά από μοτοσικλετιστές οι οποίοι περίμεναν να κοπάσει ο άνεμος, για να μπορέσουν να περάσουν με ασφάλεια.

Μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα ένας οδηγός μοτοσικλέτας, ο Οκτάϊ Μπαρακτάρ, περιέγραψε πώς επιχείρησε εχθές να διασχίσει τη γέφυρα, και τελικά ο ισχυρός άνεμος τον έριξε από τη μηχανή του. «Ήμουν πεσμένος κάτω με τη μηχανή και δεν ήξερα πώς να γυρίσω πίσω», είπε χαρακτηριστικά ο μοτοσικλετιστής, εξηγώντας ότι τελικά τον συνόδεψε στην είσοδο της Γέφυρας ένας αστυνομικός.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.