Λαθραια ποτα προσπαθησε να «περασει» απο τη Νυμφαια 27χρονος

Κατασχέθηκαν 33 φιάλες αλκοολούχων ποτών

Συνελήφθη την Πέμπτη το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
 
Ειδικότερα, ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος τριάντα τρεις φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
 
Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα αλκοολούχων ποτών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής. 

Με κλεμμένη μοτοσυκλέτα έκαναν τη βόλτα τους δύο νεαροί Αλβανοί στον Έβρο 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε το Σάββατο το βράδυ, σε χωριό του Έβρου.
 
Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25 και 19, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
 
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία, όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει από κοινού, από την Παλαγία Έβρου.
 
Κατασχέθηκε το παραπάνω δίκυκλο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. 

Ρούχα έκλεψαν από κατάστημα στην Ξάνθη δύο ανήλικοι 

Συνελήφθησαν το Σάββατο το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δύο 17χρονοι ημεδαποί, διότι εισήλθαν σε κατάστημα της πόλης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του είδη ένδυσης, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από υπάλληλο του καταστήματος και συνελήφθησαν από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη, τα οποία παρελήφθησαν από τον δικαιούχο τους. 

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία με εμπλεκόμενους τέσσερις Βούλγαρους 

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα
 
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Ξάνθης. Αναλυτικότερα αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και επέβαιναν άλλοι τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας, ένας 30χρονος, μία 29χρονη και ένας ανήλικος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 29χρονης και ο ελαφρύς τραυματισμός των υπολοίπων επιβατών.
 
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.