Λαγοδρομιες απο το ΚΔΑΠ Χαρα και Δημιουργια

Μια μοναδική δραστηριότητα, σε εξωτερικό χώρο για τα μικρά παιδιά της Κομοτηνής

Θεσμό θέλει να κάνει τις Λαγοδρομίες, το ανοιξιάτικο πάρτι που έστησε το πρωί της Παρασκευής 29 Απριλίου το ΚΔΑΠ Χαρά και Δημιουργία στο Oxygen Football Club, δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στις παιδικές δραστηριότητες.

Πολλά ήταν τα παιδιά που έφτασαν στο χώρο, ντύθηκαν λαγουδάκια και ακολούθησαν τα ίχνη για να βρουν τον θησαυρό.

Οι Λαγοδρομίες είναι ουσιαστικά ένα κυνήγι χαμένου θησαυρού, με τα παιδιά, ντυμένα λαγουδάκια, να περνούν από 12 σταθμούς δραστηριοτήτων, που μέσα από τη φαντασία τους και μέσα από την συνεργασία, ψάχνουν να βρουν τον χαμένο θησαυρό.

Στο τέλος βέβαια κερδίζουν όλα τα παιδιά, σε ένα πάρτυ το οποίο το έχουν πολύ ανάγκη τα παιδιά.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το ΚΔΑΠ πραγματοποιεί την εκδήλωση αυτή, σημείωσε η ιδιοκτήτρια κ. Χαρά Καραποστόλου, όμως σκέφτονται, ανάλογα και με την απήχηση που θα έχει, να γίνεται κάθε χρόνο, και να αποτελεί ένα σύμβολο του ΚΔΑΠ.

Παράλληλα αποτελεί και μια «προθέρμανση» για το καλοκαίρι, όταν θα λειτουργεί το ΚΔΑΠ τα πρωϊνά, μιας και θα αξιοποιήσουν τον χώρο, κάνοντας δράσεις σε αυτόν σε συγκεκριμένες μέρες, και αποτελεί μια γνωριμία με το χώρο.

Αφού λοιπόν μέσα από τις δραστηριότητες οι συμμετέχοντες βρήκαν τον κρυμμένο θησαυρό, και τις εκπλήξεις του, τους διασκέδασε ο μάγος Roger Frost και η παρέα του, μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο μουσική, χορό, παιχνίδια, ακόμα και μπουφέ, υπό το βλέμμα όσων γονέων επιθυμούσαν να μείνουν στο μπαλκόνι του αθλητικού κέντρου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.