Κυλιομενες ορκωμοσιες στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνης

Στα τέσσερα «έσπασαν» περίπου 200 απόφοιτοι του Τμήματος, με τις ορκωμοσίες να λαμβάνουν χώρα Δευτέρα και Τρίτη

Ξεκίνησαν, την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, οι πρώτες εδώ και αρκετό καιρό ορκωμοσίες του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, που λόγω υγειονομικών συνθηκών, «έσπασαν» στα τέσσερα, και πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια δύο ημερών.

Έτσι από τους περίπου 200 απόφοιτους, οι μισοί ορκίστηκαν την Δευτέρα, σε δύο τελετές, ενώ οι υπόλοιποι ορκίζονται σήμερα Τρίτη, πάλι σε δύο τελετές.

Καθηγητές και φίλοι έδωσαν το παρών στην σημαντική αυτή μέρα

Παρά αυτή τη συνθήκη, οι ορκωμοσίες έγιναν σε κλίμα ενθουσιασμού, με τους απόφοιτους να έχουν την υποστήριξη τόσο των στενότερων συγγενικών τους προσώπων εντός του αμφιθεάτρου, όσο και αρκετών φίλων τους εκτός, που εξοπλίστηκαν με πανό, κόρνες, κονφετί αλλά ακόμα και πυρσούς.

Στήριξη σε όλα

Κατά την διάρκεια της τελετής η Αντιπρύτανης του ΔΠΘ και Καθηγήτρια του Τμήματος κ. Μαρία Μιχαλοπούλου τόνισε προς τους φοιτητές πως το πτυχίο που παίρνουν στα χέρια τους, τους δίνει πολλές προοπτικές, από τις οποίες αυτοί θα επιλέξουν, ενώ το Τμήμα και όλο το ΔΠΘ θα είναι δίπλα τους σε όλη την επαγγελματική τους ζωή για να τη στηρίξουν, και να σχεδιάσουν δράσεις από κοινού για την επόμενη μέρα.

«Το πανεπιστήμιο είναι μαζί σας στα δικά σας όνειρα και τις δικές σας προσπάθειες» κατέληξε.

Μέρα γιορτής για όλους

Από την πλευρά της η Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ κ. Ελένη Δούδα σημείωσε πως είναι μια μέρα γιορτής τόσο για τους ίδιους τους φοιτητές, όσο και το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Σε όλη τη διάρκεια των σπουδών τους κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και να προσαρμοστούν, αποκτώντας τις γνώσεις και τις ικανότητες για την μετέπειτα επαγγελματική τους ζωή.

Με πανό αλλά και πυρσούς υποδέχθηκαν τους νέους απόφοιτους έξω από το Αμφιθέατρο

«Είμαι σίγουρη πως είστε πανέτοιμοι και θα μας εκπροσωπήσετε επάξια σε όποιο επαγγελματικό περιβάλλον και αν δραστηριοποιηθείτε, αποτελώντας τους καλύτερους πρεσβευτές του Τμήματος» σημείωσε, ζητώντας τους να είναι περήφανοι για αυτό, στις προκλήσεις που τους περιμένουν από εδώ και πέρα.

«Αν κοιτάξετε μπροστά σας θα δείτε πολλά μονοπάτια, και θα πρέπει να αποφασίσετε ποια διαδρομή θα πρέπει να ακολουθήσετε, πού θέλετε να φτάσετε» τόνισε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.