«Κυκλωπειες Διαδρομες 2015»

Οι «εραστές» της Μοτοσυκλέτας δίνουν και φέτος ραντεβού στη Μαρώνεια

Για ακόμα μία φορά οι «εραστές» της μοτοσυκλέτας από όλη τη βόρειο Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια, συναντούνται στη Ροδόπη και τη μαγευτική Μαρώνεια.
Ως είθισται τα τελευταία χρόνια ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κομοτηνής, έχοντας τη στήριξη των Δήμων Μαρωνείας – Σαπών αλλά και Κομοτηνής, υπό την αιγίδα της ΜΟΤΟΕ διοργανώνει στις 28, 29 και 30 Αυγούστου τις «Κυκλώπειες Διαδρομές» στις Πέτρινες κατασκηνώσεις της Μαρώνειας.
 
Ένα ακόμα γεμάτο κατασκηνωτικό τριήμερο για όσους μοτοσυκλετιστές και όχι μόνο δώσουν το παρών και φέτος, που πέραν του πολιτιστικού του χαρακτήρα θα δώσει την ευκαιρία να γυρίσουν σε δύο τροχούς, τη μαγευτική Μαρώνεια, τα μνημεία και τις φυσικές ομορφιές της. 

Το πολιτιστικό πρόγραμμα  των «Κυκλώπειων Διαδρομών»

Σε ό, τι αφορά το πολιτιστικό κομμάτι, παραμένει πλούσιο και φέτος με τις εκδηλώσεις να ξεκινούν την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ με λαϊκή βραδιά, στην οποία θα συμμετάσχουν ο Γιώργος Κωστάκης στη φωνή, ο Γιάννης Κολαουζίδης στα πλήκτρα και ο Δημήτρης Μορφόπουλος στο μπουζούκι, ενώ θα ακολουθήσει διαγωνισμός καραόκε.
 
Η συνέχεια έρχεται την επόμενη ημέρα, Σάββατο 29 Αυγούστου, οπότε θα πραγματοποιηθεί ροκ βραδιά με συμμετοχή των King Be, Σοφία Αδάμου στη φωνή και Βασίλη Κεχαγιά στην ηλεκτρική κιθάρα, ενώ παράλληλα στον χώρο θα λειτουργήσει  έκθεση της  Φιλαδελφία.
 
Η διασκέδαση όμως δεν σταματάει εκεί καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί, μοτοπαιχνίδια, σουβλακοπάρτυ αλλά και διαδρομή eduro στα βουνά της Μαρώνειας και της Κρωβύλης, για όσους ενδιαφέρονται να «γνωρίσουν» την περιοχή.

Ιωάννα Πουρνάρα «Οι Κυκλώπειες Διαδρομές πόλος έλξης και για τους Βαλκάνιους γείτονες μας»

Τη σημασία μίας τέτοιας διοργάνωσης αλλά και την ανάγκη στήριξής της και από την πολιτεία υπογράμμισε μιλώντας στον «ΠτΘ» η πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Κομοτηνής κ. Ιωάννα Πουρνάρα, απευθύνοντας κάλεσμα στήριξης προς τις αρχές αλλά και τους πολίτες υπογραμμίζοντας τα πολλαπλά οφέλη της διοργάνωσης για την περιοχή.
 
Όπως τόνισε «η  εκδήλωση ξεκίνησε σαν κάτι τοπικό αλλά κάθε χρόνο έχουμε και μεγαλύτερη απήχηση. Έρχεται κόσμος από Βουλγαρία, Τουρκία, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Αθήνα, οι οποίοι έρχονται για τις συγκεκριμένες μέρες», μάλιστα όπως υπογράμμισε οι εν λόγω επισκέπτες γνώρισαν μέσω αυτής της διοργάνωσης την περιοχή και έτσι πλέον την επισκέπτονται και σε άλλες περιόδους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.