Κυκλοφοριακες ρυθμισεις στην Κομοτηνη

Δέσμευση θέσεων στάθμευσης για ΑμεΑ και απαγορεύσεις στάσης και στάθμευσης

Κατά την συνεδρίαση της 17ης Δεκεμβρίου 2018 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κομοτηνής με την υπ΄αριθ. 485/2018 Απόφασή του ενέκρινε τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
 
1. Την  δέσμευση μίας  θέσης στάθμευσης  ΑΜΕΑ  πλησίον των γραφείων της Πρόνοιας στην οδό Σμύρνης παραπλεύρως του 1ου ΚΑΠΗ.
2.  Την  δέσμευση μίας  θέσης στάθμευσης  ΑΜΕΑ  επί της οδού Ναρσή 23.
3. Την παραχώρηση μίας  θέσης στάθμευσης μόνο για όχημα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Μακεδονίας Θράκης επί της οδού Σοφίας Βέμπο μεταξύ των οδών Παρασίου και Αγίου Γεωργίου. Τη θέση θα υποδείξει επακριβώς η Τεχνική Υπηρεσία.
4. Την  δέσμευση μίας  θέσης στάθμευσης  ΑΜΕΑ  επί της οδού Λίσσου 15.
5. Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος εμπρός από την δίοδο πρόσβασης σε ιδιωτικό  χώρο στάθμευσης  οικοδομής επί της οδού Εμμανουήλ Μαρινάκη 1.
6. Τον καθορισμό μίας θέσης φορτοεκφόρτωσης  στην  οδό  Παρασίου. Η ακριβής θέση και οι διαστάσεις θα καθορισθούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής.
7. Την τοποθέτηση μεταλλικών εμποδίων επί της Λ. Ηρώων 9 μπροστά από την κύρια είσοδο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
8. Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος εμπρός από την δίοδο πρόσβασης σε ιδιωτικό  χώρο στάθμευσης  οικοδομής επί της οδού Κουντουριώτου 13.
9.  Την  δέσμευση μίας  θέσης στάθμευσης  ΑΜΕΑ  επί της οδού Γεναδίου.
10.Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος εμπρός από την είσοδο του αύλειου χώρου της επιχείρησης στην κεντρική οδό του οικισμού Υφαντών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.