Κτημα Στραταριδακη: Απο τους αμπελωνες της Κρητης στην «Μαρμελαδα»

Η πρώτη βραδιά wine testing στη νέα στέγη του καταστήματος

Από τους αμπελώνες της Κρήτης στο Wine Bar «Μαρμελάδα» βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου τα κρασιά του Κτήματος Στραταριδάκη στην πρώτη, υπό νέα στέγη, βραδιά wine testing του καταστήματος.

Συνεχίζοντας την παράδοση του wine tasting η «Μαρμελάδα» παρουσίασε στους οινόφιλους της πόλης μας, ένα ακόμα ελληνικό κτήμα, το κτήμα Στραταριδάκη, που εδρεύει στους πρόποδες των Αστερουσίων στο Ηράκλειο της Κρήτης και διακινείται κατά αποκλειστικότητα από την Οινοποιία TSANTALI.

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πωλήσεων κ. Ηλίας Μιγγίρης και ο Key Account Specialist κ.Δημήτρης Καρέτος βρέθηκαν στον χώρο της «Μαρμελάδας» παρουσιάζοντας τέσσερις επιλεγμένες ετικέτες του Κτήματος και συγκεκριμένα τα λευκά «Άσπρα Χαρακιά», «Ασύρτικο» και «Μοσχάτο Σπίνας» και το ροζέ “Vera Rosa”.

Τέσσερις ετικέτες που παράγονται από της δεύτερης γενιάς οινοποιούς του Κτήματος Κωστή και Μανώλη Στραταριδάκη, που επένδυσαν στην οικογενειακή παράδοση και συνεχίζουν με ζήλο πηγαίνοντας ένα βήμα πιο μπροστά.

Ο Κωστής και ο Μανώλης Στραταριδάκης, γεωπόνοι αμφότεροι, έχουν πάρει τη σκυτάλη και συνεχίζουν με ζήλο το έργο του πατέρα τους πηγαίνοντας ένα βήμα πιο μπροστά.

Εμμένοντας στα ιδιαίτερα τοπογραφικά και γεωλογικά χαρακτηριστικά της περιοχής που αποτελείται κυρίως από τα μοναστηριακά κτήματα της Σιναϊτικής μονής των Αγίων Αποστόλων, που σήμερα αποτελεί σήμερα μια σημαντική στάση στο δρόμο του κρασιού.

Μια βραδιά με στόχο την καλύτερη γνωριμία με ένα από τα αγαπημένα προϊόντα της ελληνικής γης το Ελληνικό κρασί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.