ΚΤΕΛ Ροδοπης: Μεγιστο οριο αποσκευων απο 3 ως 23 Απριλιου στις γραμμες Θεσσαλονικης και Αθηνων

Μια βαλίτσα και μια αποσκευή χειρός

Με όριο αποσκευών θα ταξιδέψουν τον Απρίλιο όσοι επιλέξουν το ΚΤΕΛ Ροδόπης για τις μετακινήσεις τους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα .

Συγκεκριμένα όπως ενημερώνει η Διοίκηση το  επιβατικό κοινό, από Δευτέρα 3 Απριλίου ως και την Κυριακή 23 Απριλίου, οι επιβαίνοντες στα λεωφορεία των γραμμών Θεσσαλονίκης και Αθηνών, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το μέγιστο μια βαλίτσα και μια αποσκευή χειρός.

Παράλληλα, διευκρινίζει πως η απόφαση αφορά αποκλειστικά στην ασφαλή και ευχάριστη διαδρομή για τους επιβάτες, καθώς δε νοείται η ύπαρξη αποσκευών εντός της καμπίνας των επιβατών και πλέον των θέσεων που προορίζονται για μικρού μεγέθους αποσκευές όπως τσάντες, σακίδια πλάτης κλπ.

«Προφανώς, η σχετική απόφαση, αποτελεί κυρίως ευγενική προτροπή προς το επιβατικό κοινό, ενώ να σημειωθεί πως δεν αφορά σε όλα τα δρομολόγια, αλλά σε εκείνα που, δυστυχώς, οι αποσκευές δεν θα χωρέσουν στους ειδικούς χώρους αποσκευών (ντουλάπια).

Επειδή δε δεν είναι δυνατόν εκ των προτέρων να προσδιοριστούν επακριβώς τα δρομολόγια αυτά, το ΚΤΕΛ προτίθεται, σε συνεργασία με τους επιβάτες, να βρει λύση για την μεταφορά των επιπλέον αποσκευών, επ’ ωφελεία όλων και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των δρομολογίων» τονίζει το ΚΤΕΛ Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.