Κρουσματα κορωνοιου στο Δικαστικο Μεγαρο της Κομοτηνης

Εξ’ αποστάσεως η εξυπηρέτηση του κοινού μέχρι νεωτέρας

Την εξ’ αποστάσεως εξυπηρέτηση του κοινού και μόνο για επείγοντα ζητήματα ανακοίνωσε χθες, Παρασκευή, ο Δικηγορικός Σύλλογος Κομοτηνής, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού σε υπαλλήλους των υπηρεσιών του Δικαστικού Μεγάρου.

Όπως επισημαίνεται την σχετική ανακοίνωση «κατόπιν εμφάνισης επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της νόσου COVID-19 σε υπαλλήλους των υπηρεσιών του Δικαστικού Μεγάρου Κομοτηνής και του γεγονότος ότι κάποιοι υπάλληλοι τέθηκαν σε καραντίνα λόγω στενής επαφής με τους νοσήσαντες, σας γνωστοποιούμε ότι οι δικαστικές υπηρεσίες θα λειτουργήσουν από σήμερα και για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων με το απολύτως απαραίτητο για την διεκπεραίωση των επειγουσών δικαστικών εργασιών προσωπικό».

  • Το κοινό θα εξυπηρετείται υποχρεωτικά μόνο κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού και μόνο για επείγοντα ζητήματα, η διευθέτηση των οποίων δεν είναι εφικτή εξ αποστάσεως με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων.
  • Η είσοδος των δικηγόρων επιτρέπεται σύμφωνα με το άρθρο 34 παρ.2 του Κώδικα Δικηγόρων. Συνιστάται όμως προηγουμένως η τηλεφωνική επικοινωνία με το αρμόδιο γραφείο, ώστε να εξεταστεί αν το ζήτημα μπορεί να διευθετηθεί μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Κομοτηνής εύχεται στους δικαστικούς υπαλλήλους η «περιπέτειά τους να έχει σε συντομότατο χρονικό διάστημα αίσιο τέλος», εφιστώντας την προσοχή όλων προς την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.