Κορδελακια, εντυπο υλικο και ημεριδα απο τη «Δυναμη Ψυχης»

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου για την πρόληψη των HPV και σχετιζόμενων καρκίνων

Σειρά εκδηλώσεων και δράσεων με βασικό άξονα την πρόωρη διάγνωση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» για τον Οκτώβρη που είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
 
Σε αυτό το πλαίσιο ο Σύλλογος το Σάββατο 22 Οκτώβρη στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία θα μοιράσει κορδελάκια και έντυπο υλικό ενώ στις 18.00 της ίδια ημέρας θα ακολουθήσει ημερίδα με θέμα «Νέες εξελίξεις στην πρόληψη των HPV και σχετιζόμενων καρκίνων» στη Λέσχη Κομοτηναίων.
 
Ομιλητές της ημερίδας θα είναι η κ. Α. Τσερτανίδου, μαιευτήρ-γυναικολόγος η οποία θα αναπτύξει το θέμα «Οι μολύνσεις από τους HPV και τα πιθανά επακόλουθα», ο κ. Κ. ΧαΤζησταματίου, μαιευτήρ-γυναικολόγος, ο οποίος ια αναπτύξει το θέμα «Πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας: PAP test ή HPV DNA test» και τέλος ο κ. Θ. Αγοραστός, Καθηγητής μαιευτικής γυναικολίας ΑΠΘ-πρόεδρος της ελληνικής HPV εταιρίας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Εμβολιασμός εναντίον της HPV μόλυνσης».
 
Info
Είσοδος ελεύθερη
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει μπουφές και θα προσφέρεται καφές ενώ μετά το τέλος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για δωρεάν μαστογραφίες

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.