«Κομοτηνη: H πολη πολιτισμικο ψηφιδωτο γεματη αρωματα και μυρωδιες!»

Ο KDexplorer ή κατά κόσμον Δημήτρης Καρβέλης αποτυπώνει τις εντυπώσεις του από την πόλη μας σε ένα βίντεο

Τις εντυπώσεις του από την Κομοτηνή και τα όσα είδα στο πλαίσιο του ταξιδιού εξοικείωσης που διοργάνωσε για διαμορφωτές κοινής γνώμης το ΕΒΕΡ κατέγραψε σε ένα βίντεο ο  κ. Δημήτρης Καρβέλης ή όπως είναι ευρύτερα γνωστός “kdexplorer”.

O Δημήτρης Καρβέλης είναι travel content creator και Youtuber. Ταξιδεύει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θέλοντας να μυήσει τον κόσμο στο θαυμαστό κόσμο των ταξιδιών.

To κανάλι του στο Youtube είναι στο νούμερο 4 στην Ελλάδα στη  κατηγορία Travel όπως και το προφίλ του στο instagram όπου κέρδισε το βραβείου του καλύτερου ταξιδιωτικού λογαριασμού στην χώρα μας το 2019 από την εφημερίδα Athens Voice. 

Το περιεχόμενο που δημιουργεί (Βίντεο , φωτογραφίες κτλπ)  έχει  στόχο την τουριστική προβολή της εκάστοτε περιοχής στο Ελληνικό και ξένο κοινό σε συνδυασμό πάντοτε την ανάδειξη του φυσικού της πλούτου.

Αρχές του μήνα λοιπόν βρέθηκε στην Κομοτηνή και αφού περιηγήθηκε σε αυτή και κατέγραψε τις εντυπώσεις του, δημιούργησε ένα βίντεο διάρκειας περίπου 30 λεπτών, υποτιτλισμένο και στα αγγλικά, που δημοσίευσε πριν λίγες μέρες στο Youtube.

«Μια πόλη που μπορεί να είναι μεγάλη σε ηλικία αλλά παραμένει νέα στην ψυχή!»

«Στην Κομοτηνή ταξίδεψα πριν αρκετά χρόνια με αφορμή τότε την κολλητή μου που σπούδαζε εδώ» αναφέρει ο ίδιος στην περιγραφή του βίντεο και προσθέτει: «αν και λίγες φορές είδαμε την πόλη μέρα ωστόσο διέκρινα μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή ομορφιά σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα. Σήμερα ήρθε η ώρα να εξερευνήσω καλύτερα την Κομοτηνή και να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Θα χαθούμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και μπουγάτσα, θα επισκεφτούμε μουσεία εντός αλλά και εκτός της πόλης, Θα περπατήσουμε στη φύση και φυσικά θα δοκιμάσουμε την τοπική κουζίνα της, Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι σε μια πόλη πολιτισμικό ψηφιδωτό γεμάτη αρώματα και μυρωδιές! Που μπορεί να είναι μεγάλη σε ηλικία αλλά παραμένει νέα στην ψυχή!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βίντεο αποτυπώνεται η επίσκεψη του Δημήτρη, στο Μουσείο Καραθεοδωρή, τη Γέφυρα Πολυάνθου, τη Νυμφαία, το Φαράνι, το Λαογραφικό Μουσείο Ξυλαγανής, το Μουσείο Καλαθοπλεκτικής, το Οινοποιείο Κίκωνες, την Ποτοποιεία Θράκης και τόσες άλλες γεύσεις, αρώματα και αξιοθέατα της Ροδόπης.

Info

Μπορείτε να δείτε το βίντεο στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://youtu.be/Lm8igbJCt3k

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.