Κομοτηνη: Επισημη δοξολογια και καταθεση στεφανων για την 25η Μαρτιου

Όσα προηγήθηκαν της παρέλασης

Με τη επίσημη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ξεκίνησαν στην Κομοτηνή οι εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου της Εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821.

Παρουσία επισήμων εκπροσώπων της τοπικής πολιτικής, εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας και του ελληνικού στρατού, καθώς και φορέων, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε  η εκπαιδευτικός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής κ.Κατερίνα Παπαδοπούλου.

Στην συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα μπροστά στον ανδριάντα του Εθνεγέρτη Μητροπολίτη Μαρωνείας Κωνστάντιου στον αύλειο χώρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, για να ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του Ηρώου της πόλης.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, οι βουλευτές της Ροδόπης κ.κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, Δημήτρης Χαρίτου και Ιλχάν Αχμέτ, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Αντώνης Γραβάνης, ο Τοποτηρητής Μουφτής Κομοτηνής κ.Τζιχάτ Χαλήλ, η αντιπρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Μαρία Μιχαλοπούλου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Δημήτρης Ερελιάδης, ο πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής κ. Σελίμ Ισά κ.α.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.