Κομοτηνη: 161.000 ευρω για τη σιτιση των μαθητων του Μουσικου Σχολειου

Ο ανάδοχος θα προσφέρει πλήρες μεσημεριανό γεύμα σε 280 μαθητές καθ’ όλο το σχολικό έτος 2016-17

Δημόσιο ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου, που θα αναλάβει την παροχή πλήρους μεσημεριανού γεύματος για τη σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, κατά τη σχολική χρονιά 2016-2017, προκήρυξε ο δήμος Κομοτηνής. Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη για την εν λόγω υπηρεσία ανέρχεται σε 161.448 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%, ενώ ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.
 
Η διακήρυξη του διαγωνισμού θα δημοσιευτεί στη διαδικτυακή πύλη του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. την προσεχή Παρασκευή, 29 Ιουλίου και ώρα 7 π.μ., ενώ η κατάθεση των προσφορών θα ξεκινήσει ένα 24ωρο αργότερα, στις 7 το πρωί του Σαββάτου 30 Ιουλίου. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών έχει οριστεί η 10η Αυγούστου 2016 και ώρα 2 μ.μ. και μετά από την παρέλευσή της δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο σύστημα.
 
Στους όρους του διαγωνισμού προβλέπεται η παροχή από τον ανάδοχο, που θα προκύψει, πλήρους μεσημβρινού γεύματος για κάθε εργάσιμη ημέρα για τους κατ’ εκτίμηση 280 μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής. Η ανωτέρω υπηρεσία θα προσφέρεται από τον ανάδοχο για διάστημα περίπου 155 εργάσιμων ημερών, ήτοι από το χρόνο υπογραφής της σύμβασης με το δήμο Κομοτηνής μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους 2016-2017. Το γεύμα θα προσφέρεται στο χώρο του σχολείου, όπως ρητά αναφέρεται στις Τεχνικές Προδιαγραφές της σχετικής μελέτης.
 
Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και τα λοιπά συμβατικά τεύχη διατίθενται από το δικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. Ομοίως, το σύνολο των τευχών του διαγωνισμού θα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του δήμου Κομοτηνής, στη διεύθυνση www.komotini.gr 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.