«Κομμενος» ο ελληνοβουλγαρικος καθετος αξονας

Σκλήρυναν τη στάση τους οι αγρότες της Ροδόπης

Στη συμπλήρωση δύο εβδομάδων δυναμικών κινητοποιήσεων, οι αγρότες της Ροδόπης αποφάσισαν να σκληρύνουν τη στάση τους και να προχωρήσουν στον επ’ αόριστον αποκλεισμό του κάθετου ελληνοβουλγαρικού άξονα Κομοτηνής-Νυμφαίας-Κίρτζαλι. Το στήσιμο του μπλόκου ξεκίνησε χθες, λίγο πριν από το μεσημέρι, στο ύψος του οικισμού Τυχηρό, λίγο πιο πάνω από την Καρυδιά.

Αγροτικά οχήματα και τρακτέρ ακινητοποιήθηκαν εντός του οδοστρώματος, αποκλείοντας τη διέλευση οχημάτων στις δύο κατευθύνσεις, με εξαίρεση τα οχήματα που φέρουν ελληνικές πινακίδες και επιστρέφουν από τη Βουλγαρία. 

Νίκος Κυριαζής «Είμαστε ενωμένοι όλοι οι αγρότες και κρατάμε μια σταθερή γραμμή»

«Είμαστε ενωμένοι όλοι οι αγρότες από όλα τα μπλόκα της Ελλάδας και κρατάμε μια σταθερή γραμμή», υπογράμμισε στο μήνυμά του ο κ. Νίκος Κυριαζής, εκπρόσωπος των αγροτών της Ροδόπης. Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως οι κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου θα συνεχιστούν δυναμικά, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως σε σύγκριση με άλλες κινητοποιήσεις του κλάδου, αυτή τη φορά η συμμετοχή στη Ροδόπη είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

«Έχει πάρα πολύ κόσμο», παρατήρησε, «και προσπαθούμε να περάσουμε σε όλους το μήνυμα ότι εδώ πέρα αγωνιζόμαστε όλοι μαζί». «Έρχονται πολλοί που δεν μπορούν να φέρουν τρακτέρ», προσέθεσε, «πράγμα που το καταλαβαίνουμε γιατί είναι από μακριά και γι’ αυτό κάνουμε πολλά μπλόκα σε πολλά σημεία του νομού μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.