Κοινη γιορτη για το 1ο και 2ο ΚΑΠΗ Κομοτηνης

Ήρθαν όλοι κοντά για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα

Αποχαιρετισμός από τον Νίκο Σωτηρακόπουλο

Ένωσαν τις δυνάμεις τους, και τις ευχές τους τα μέλη του 1ου και του 2ου ΚΑΠΗ Κομοτηνής, πραγματοποιώντας μια κοινή Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεών του 2ου ΚΑΠΗ, στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής το πρωί της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα η ομάδα  καλλιτεχνικών του 2ου ΚΑΠΗ εξέθεσε τις χειροποίητες κατασκευές της στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της, ενώ η εκδήλωση πλαισιώθηκε με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη χορωδία «ΕΥΜΟΛΠΟΣ».

Τα μέλη των ΚΑΠΗ υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος ολοκληρώνει τη θητεία του στη θέση, ενώ και η δομή θα απορροφηθεί από το Δήμο Κομοτηνής.

«Η πόλη μας έβαλε τα καλά της, μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, έτσι και εμείς πραγματοποιούμε αυτή την εκδήλωση» σημείωσε, φέρνοντας το πνεύμα της γέννησης του Χριστού, που δίδαξε την ταπεινότητα, την αδερφοσύνη την αγάπη και την αλληλεγγύη μεταξύ μας, τόνισε.

«Έτσι και εμείς ξεχνάμε τι μας χωρίζει, ερχόμαστε ο ένας κοντά στον άλλο, και η Τρίτη ηλικία δίνει αυτή την παρουσία» ανέφερε. Αυτή είναι η τελευταία γιορτή στην οποία παρίσταται ως πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ, το οποίο καταργείται από 1η Ιανουαρίου, με τα ΚΑΠΗ, όπως και οι παιδικοι σταθμοί, να περνούν απευθείας στη διαχείριση του Δήμου Κομοτηνής.

Ο κ Σωτηρακόπουλος εξέφρασε την ελπίδα πως θα έχουν την ίδια πορεία, παρά τις όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύψουν από τη μετάβαση, ενώ δεσμεύτηκε να είναι αρωγός με την εμπειρία του σε όποιον αναλάβει τον τομέα αυτό.

«Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα σε αυτή τη θέση, που δεν ήταν τυπική, ήταν ανθρώπινη, ήρθα σε επαφή με τα μέλη των ΚΑΠΗ, μιλήσαμε για προσωπικά τους προβλήματα, δώσαμε λύσεις» τόνισε, εκφράζοντας την ελπίδα πως τα ΚΑΠΗ θα συνεχίσουν στο διηνεκές, μιας και είναι ένας θεσμός της κοινωνίας μας που δείχνει τον πολισμό της και το ανθρώπινό της πρόσωπο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.