Κλειστη η Εγνατια Οδος απο τον κομβο Βανιανου την Τεταρτη

Για την τοποθέτηση πινακίδας VMS

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε εφαρμογή την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στην Εγνατία Οδό λόγω της τοποθέτησης πινακίδας VMS.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης ενέκρινε την πραγματοποίηση των εν λόγω εργασιών και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που απαιτούνται για την εκτέλεση των εργασιών τοποθέτησης φωτεινής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων VMS στην Χ.Θ. 524+001 χλμ. στον αυτοκινητόδρομο «Εγνατία Οδός».

Οι εργασίες θα λάβουν χώρα και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, στο ρεύμα Ξάνθη προς Κομοτηνή, ενώ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για μία μέρα.

Τονίζεται ότι για την ασφάλεια των χρηστών του αυτοκινητοδρόμου είναι απαραίτητη η εκτροπή της κυκλοφορίας  όλων των οχημάτων από την Εγνατία Οδό από τον Α/Κ Βανιάνου μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Καβάλας – Ξάνθης. Έτσι, θα λάβει χώρα σταδιακά περιορισμός κυκλοφορίας οχημάτων σε μία λωρίδα πριν τον Α/Κ Βανιάνου με κατάλληλη υφιστάμενη σήμανση, ενώ σημειώνεται ότι ο κλάδος, που ενώνει το Πετροχώρι με την Εγνατία Οδό, κατεύθυνση προς Κομοτηνή, θα είναι κλειστός.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.