Κιβωτος του Κοσμου: Εντος της ημερας η ανακοινωση του νεου ΔΣ

Το ανακοίνωσε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου

Εντός της ημέρας ανακοινώνεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Κιβωτό του Κόσμου όπως ανακοίνωσε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Πήραμε την πολιτική πρωτοβουλία, ακόμα κι αν πολεμηθήκαμε, και με μια διάταξη που περάσαμε τον Απρίλιο μπορούμε να αλλάξουμε το ΔΣ. Αλλιώς θα κάναμε χρόνια, θα κρατούσε χρόνια η ιστορία αυτή» τόνισε η υφυπουργός.

«Πώς ορίζεται η διοίκηση; Στα σωματεία ορίζεται από το ίδιο το σωματείο, στις ΑΜΚΕ όπως είναι η περίπτωση της Κιβωτού από τους εταίρους της εταιρείας.. Εταίροι στην εταιρεία αυτή ήταν η πρεσβυτέρα και η αδελφή του πατέρα Αντώνιου».

Η υφυπουργός εξήγησε ότι η Κιβωτός θα στελεχωθεί με «πρόσωπα κύρους που έχουν αφιερώσει τη δουλειά τους στην παιδική προστασία, ξέρουν το βέλτιστο συμφέρον των παιδιών». «Τι είπαμε; Το κράτος σε έκτακτες περιπτώσεις και προσωρινά μπορεί να παρέμβει όποτε παραβιάζονται τα δικαιώματα των παιδιών, των ηλικιωμένων ή των ΑμεΑ» εξήγησε.

«Το νόμο ψήφισαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ 25 ψήφισαν ‘παρών» και η Ελληνική Λύση ψήφισε κατά» υπενθύμισε η κ. Μιχαηλίδου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.