Κινητοποιηση απο την ΕΝΙΔΥΚ ενοψει της ψηφισης του νεου προυπολογισμου

«Η φοροληστεία θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη και θα μεγαλώσουν οι περικοπές σε βασικές υπηρεσίες»

Κινητοποίηση θα πραγματοποιήσει η ΕΝΙΔΥΚ ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού που συζητείται αυτές τις μέρες στη βουλή. Η κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής.

Σε μήνυμά του το συνδικαλιστικό σωματείο κάνει λόγο για νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό εκφράζοντας φόρους για νέα «φοροληστεία».

«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα της πόλης μας να οργανώσουμε τον αγώνα μας για την αύξηση του εισοδήματός μας, ενάντια στη φοροληστεία και την ακρίβεια που το λεηλατούν, για να παρθούν τώρα μέτρα για την ενίσχυση όλων των δομών υγεία και εκπαίδευσης» επισημαίνει συγκεκριμένα η ΕΝΙΔΥΚ και συμπληρώνει μεταξύ άλλων:

«Ο νέος προϋπολογισμός που έχει κατατεθεί για ψήφιση, μας αφορά όλους. Η φοροληστεία θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη και θα μεγαλώσουν οι περικοπές σε βασικές υπηρεσίες, όπως η Υγεία, η Παιδεία, η Πολιτική Προστασία, με τεράστιες αρνητικές συνέπειες για το λαό.

Η ακρίβεια πλέον ακουμπά όλα τα είδη καθημερινής κατανάλωσης, τα τρόφιμα, την ενέργεια (ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο, καύσιμα), τα απλησίαστα ενοίκια και τις δόσεις δανείων που συνεχώς αυξάνουν, τα υπέρογκα έξοδα για τροφεία, για αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που καλύπτουν τις ανάγκες των οικογενειών μας. Οι κουτσουρεμένοι μισθοί με δυσκολία καλύπτουν τις πρώτες μέρες του μήνα. Τα διάφορα “pass”, τα “καλάθια” και οι “μειωμένες τιμές” δεν αποτελούν λύση».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.