Κερδισαν το χειροκροτημα και στην Αθηνα οι μαθητες του “Dancing to Connect” απο τη Ροδοπη

Αφού απέσπασαν το χειροκρότημα του κοινού της Ροδόπης για τις χορογραφίες που παρουσίασαν στη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, οι ομάδες των μαθητών πέντε σχολείων της Ροδόπης που συμμετείχαν στο πρόγραμμα “Dancing to Connect” βρέθηκαν το σαββατοκύριακα που μας πέρασε στην Αθήνα, επιδεικνύοντας τις καινούργιες ικανότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος και στο κοινό του «κλεινού άστεως». 
 
Την αποστολή των μαθητών της Ροδόπης εκτός των συνοδών καθηγητών τους, συνόδεψε και η νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, η οποία και χαιρέτισε την εκδήλωση εκ μέρους του δήμου Κομοτηνής, ως ενός υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα στη Ροδόπη.  
 
Φυσικά ο τόπος στον οποίο απέδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες οι μαθητές της Ροδόπης ήταν η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση που υλοποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα πέντε χρόνια τώρα. Μοναδική διαφορά σε σχέση με την παράσταση της Κομοτηνής ήταν ότι η χορευτική παρέα διευρύνθηκε αφού στην παράσταση έλαβαν μέρος και πέντε σχολεία της Αττικής στα οποία εν παραλλήλω υλοποιούταν το πρόγραμμα.
 
Όσο για το αποτέλεσμα ήταν φυσικά το ίδιο.  Για τα παιδιά, τα πολύτιμα μαθήματα της συνεργασίας και της αποδοχής της διαφορετικότητας σε όλα τα επίπεδα και για τους θεατές το χειροκρότημα που πηγαία χαρακτήρισε τον ενθουσιασμό για  τις ομολογουμένως εντυπωσιακές χορογραφίες!
 
Για όσους βέβαια εξ ημών δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση των Αθηνών, μπορούν να την δουν διαδικτυακά από εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.