Καβαλα: Οι γονεις σηκωσαν τα… μανικια και παρεδωσαν καινουριο δαπεδο μπασκετ στο σχολειο των παιδιων τους

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί ένα έργο που θα αλλάξει τη «ζωή» των παιδιών τους στο σχολείο

Μετά από έναν και πλέον χρόνο και μέσα από πολλές δυσκολίες τόσο τεχνικής όσο και οικονομικής φύσεως, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου & 5ου Νηπιαγωγείου Καβάλας «παρέδωσε» ένα καινούριο δάπεδο στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης της σχολικής μονάδας.

Με την αρωγή του Δήμου Καβάλας, εθελοντών αλλά και των ίδιων των μαθητών οι οποίοι βοήθησαν στις εργασίες, το έργο ολοκληρώθηκε και πλέον τα παιδιά μπορούν να παίζουν μπάσκετ με… αξιώσεις στην αυλή του σχολείου τους.

Με αφορμή το πέρας των εργασιών, ο Σύλλογος ευχαριστεί:

  • Tην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και τον πρώην πρόεδρο Κυριάκο Κελίδη για την οικονομική ενίσχυση των 800€ για την αγορά μέρους των υλικών.
  • Τον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας Κυριάκο Σταυρίδη για τον καθαρισμό της αυλής μετά το πέρας των εργασιών.
  • Τον Προϊστάμενο Τμήματος Συντήρησης οδών, κτιρίων & κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Καβάλας Ηλία Τσαγκαλίδη για την πέδηση των μπασκετών, την αντικατάσταση των ταμπλό και την πολύτιμη βοήθειά του και την άμεση ανταπόκρισή του σε ό,τι ζητήσαμε.
  • Τον Λεωνίδα Κοπαλίδη και την εταιρεία Hireshops για την βοήθεια του κατά την διαδικασία λείανσης του γηπέδου.
  • Τον Παύλο Αμανετίδη (πατέρα του σχολείου) για τη διάνοιξη των θεμελίων των μπασκετών.
  • Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον πολιτικό μηχανικό Αναγνώστη Παπουτσή και την εταιρεία Στήριξη ΟΕ για την τεχνική υποστήριξη και την προσωπική του εργασία. Χωρίς τη βοήθεια του, σε συνεργασία με τον προέδρο του συλλόγου Πέτρο Αμοιρίδη, το έργο αυτό δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί.
  • Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους γονείς και τα παιδιά του σχολείου μας που είχαν τη διάθεση να αφιερώσουν τον προσωπικό τους χρόνο κατά την διαδικασία διαγράμμισης και βαψίματος του γηπέδου κατά το τελευταίο στάδιο.

«Ταυτόχρονα καλούμε όλους να συνδράμουν στο επόμενο έργο που θα υλοποιήσει ο σύλλογος μας. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα καθώς ο εθελοντισμός είναι η δύναμη της κοινωνίας», υπογραμμίζουν οι γονείς του 5ου Δημοτικού Σχολείου στην ανακοίνωσή τους.

Πηγή: KavalaPost

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.