Καβαλα: Μεγαλη φωτια σε παρκινγκ σκαφων στην Κεραμωτη

Ανυπολόγιστες καταστροφές στο κτίριο του πάρκινγκ-Τιτάνια προσπάθεια από την ισχυρή πυροσβεστική δύναμη η οποία έσπευσε στο σημείο να σωθούν τα σκάφη τα οποία βρίσκονται στον χώρο

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Ιουνίου 2023 στην Κεραμωτή του Δήμου Νέστου στην Καβάλα σε κτίριο το οποίο βρίσκεται σε χώρο στάθμευσης και συντήρησης σκαφών αναψυχής στην είσοδο του χωριού.

Το κτίριο υπέστη ανυπολόγιστες ζημιές, ενώ η ισχυρή πυροσβεστική δύναμη η οποία έσπευσε στο σημείο κατέβαλλε τιτάνια προσπάθεια για να σωθούν τα σκάφη τα οποία βρίσκονται στον ανοιχτό χώρο.

Σημειώνεται ότι στον χώρο υπάρχουν εύλεκτα υλικά, καθώς και φιάλες υγραερίου και φιάλες για τα φλόγιστρα οξυγονοκόλλησης, καθώς στην εν ελόγω επιχείρηση εκτελούνταν και εργασίες συντήρησης των σκαφών αναψυχής, με αποτέλεσμα να καθίσταται ακόμη πιο δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής.

Τελικά η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο περίπου μία ώρα μετά το ξέσπασμά της και παράλληλα αποκαταστάθηκε και η κίνηση των οχημάτων στο σημείο, καθώς είχε κλείσει προσωρινά ο δρόμος, ενώ το αρμόδιο Τμήμα της Πυροσβεστικής ερευνά τα αίτια πρόκλησής της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.