Καβαλα: Κλωτσιες, μπουνιες, «γαλλικα» και καρεκλες στον αερα μετα τον τελικο του Κυπελλου Ελλαδος

Οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ δε μανούριασαν στον Βόλο και πλακώθηκαν στην Καβάλα

Μπορεί να μην είχε επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στον Βόλο στον τελικού Κυπέλλου Ελλάδος το βράδυ της Τετάρτης 24 Μαΐου 2023, αφού είχε απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών, είχε όμως στο κέντρο της Καβάλας και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μετά τη λήξη του αγώνα, όταν περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ πλησίασαν καφετέρια στην οποία παρακολουθούσαν τον αγώνα φίλοι και οπαδοί της ΑΕΚ, προφανώς όχι για να τους… συγχαρούν για το αποτέλεσμα του αγώνα.

Όπως αναφέρει το kavalapost.gr, μετά τα πρώτα «γαλλικά» δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα, με αποτέλεσμα οι οπαδοί των δύο ομάδων να έρθουν στα χέρια. Για λίγα λεπτά στον πεζόδρομο επικρατούσαν οι μπουνιές, οι κλωτσιές και οι καρέκλες στον αέρα, με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να επεμβαίνουν τελικά -βρίσκονταν κοντά, όντας ψιλιασμένοι για το πού θα καταλήξει η βραδιά- και να χωρίζουν τις δυο πλευρές.

Το σκηνικό έληξε με απολογισμό ελαφριούς τραυματισμούς και καμία σύλληψη, καθώς και την έλλειψη λογικής. Χαρακτηριστικό είναι ότι κάποιοι οπαδοί των δύο ομάδων γνωρίζονται μεταξύ τους (Καβάλα γαρ), ενώ υπήρχε και «άμαχος» πληθυσμός που κλείστηκε στην καφετέρια μέχρι να λήξει το σκηνικό.

Πηγή: kavalapost.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.