Καβαλα: Χρηματικο επαθλο 1.000 ευρω στην πολυτεκνη φοιτητρια Ιατρικης, Μαριαννα Λαζαρου

H μαθήτρια του 2ου ΕΠΑΛ Καβάλας συγκέντρωσε 18.880 μόρια στις Πανελλήνιες

Με την εργαζόμενη, πολύτεκνη και φοιτήτρια Ιατρικής, Μαριάννα Λαζάρου, συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Αυγούστου 2022 ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Επικοινωνίας, Λεωνίδας Παππάς, παρουσία του Προέδρου του Νομικού Προσώπου “Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή”, Ανέστη Δημητριάδη και του Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Καβάλας, Σωτήρη Τόττη.

Η κ. Λαζάρου, μαθήτρια μέχρι πρότινος του 2ου ΕΠΑΛ Καβάλας (Εσπερινό) και εργαζόμενη στον 4ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Καβάλας, πέρασε στη σχολή Ιατρικής Αλεξανδρούπολης, συγκεντρώνοντας 18.880 μόρια.

Ο κ. Παππάς, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη στην εν λόγω συνάντηση, συνεχάρη την κ. Λαζάρου για την εισαγωγή της στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι “είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχία της κ. Λαζάρου, καθώς κατάφερε να ανταποκριθεί στις οποίες εκπαιδευτικές ανάγκες και να πετύχει το στόχο της”.

Κλείνοντας τη σύντομη τοποθέτηση του ο κ. Παππάς υπογράμμισε πως “η κ. Λαζάρου, όπως και οι πρώτοι δέκα μαθητές που αρίστευσαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ, κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα για την απονομή των βραβείων “Μυρτώ Φουρουντζόγλου”.

Η κ. Λαζάρου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Καβάλας και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Επικοινωνίας, Λεωνίδα Παππά για τα κολακευτικά του λόγια και την οικονομική ενίσχυση που θα έχει στα πρώτα βήματα της φοιτητικής της ζωής.

Παράλληλα, σημείωσε πως είναι πολύ συγκινημένη τόσο για την τιμή που της κάνει ο Δήμος Καβάλας, όσο και για τη στήριξη που της έδωσε το 2ο ΕΠΑΛ Καβάλας καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους”.

 Ο κ. Δημητριάδης απέμεινε τα εύσημα στην κ. Λαζάρου για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που είχε η προσπάθειά της και τόνισε με έμφαση πως “το Νομικό Πρόσωπο θα στηρίξει τον αγώνα που θα κάνει από δω και πέρα για να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει τις σπουδές της, αλλάζοντας το ωράριο εργασίας στον τομέα που προσφέρει τις υπηρεσίες της”.

Τέλος, ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Καβάλας, Σωτήρης Τόττης, ευχαρίστησε τον κ. Παππά για την πρόσκληση να παραστεί σε μία τόσο σημαντική στιγμή για την κ. Λαζάρου και τον χώρο της Εκπαίδευσης, λέγοντας ότι “από τους 16 μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ που έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις, πέρασαν οι 15. Επομένως, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στο διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας”.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.