Καθολικο κλεισιμο των σχολικων μοναδων για τριτη μερα

Χωρίς λεωφορεία Κέχρος, Οργάνη και Μαρώνεια λόγω χιονιού και πάγου

Καθολικό και σήμερα, για τρίτη ημέρα, το κλείσιμο των σχολικών μονάδων της Ροδόπης, κατόπιν σχετικών αποφάσεων των δημάρχων των Δήμων Κομοτηνής, Αρριανών, Ιάσμου και Μαρωνείας – Σαπών, λόγω του συνεχιζόμενου ολικού ψύχους.
 
Την αναστολή των μαθημάτων έως και την Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, λόγω των δυσμενών συνθηκών, στο παράρτημα της ΑΣΠΑΙΤΕ στις Σάπες αποφάσισαν ο διευθυντής του παραρτήματος κ. Αθανάσιος Καραφύλλης και η επιστημονική υπεύθυνη του ΕΠΠΑΙΚ κ. Αικατερίνη Κασιμάτη, ενώ κλειστό παραμένει και σήμερα το ΔΠΘ, με απόφαση του Πρύτανη κ. Αθανασίου Καραμπίνη.
 
Μοναδική εξαίρεση οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής που λειτουργούν κανονικά, με απόφαση επίσης του Δημάρχου Κομοτηνής.
 
Την ίδια ώρα δίχως προβλήματα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Ν Ροδόπης προς το σύνολο της χώρας, σύμφωνα με τον πρόεδρο τους κ. Πέτρο Δεληγκιόζη. Προβλήματα υπάρχουν μόνο στις ορεινές περιοχές της Ροδόπης, κυρίως στις περιοχές της Οργάνης και του Κέχρου, από τη συνεχόμενη και έντονη χιονόπτωση, ενώ τα δρομολόγια σε ό,τι αφορά την περιοχή της Μαρώνειας, σταματούν στον οικισμό των Προσκυνητών, λόγω πάγου στον δρόμο προς Μαρώνεια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.