Καθε Τριτη τα δρομολογια της γραμμης Αλεξανδρουπολη-Σαμοθρακη-Λημνος-Λαυριο

Από την Τρίτη 13 Ιουνίου ξεκινούν τα δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη για Σαμοθράκη, Λήμνο και Λαύριο. Εγκαινιάζεται έτσι μία γραμμή στο βόρειο Αιγαίο, η οποία είχε διακοπεί και η επαναφορά της αποτελούσε όνειρο και αίτημα φορέων και κατοίκων σε Έβρο και Λήμνο τα τελευταία χρόνια.
 
Η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου ναυτιλίας και της εταιρείας Άγιος Ευστάθιος του Φώτη Μανούση, για την ανάθεση της γραμμής, υπεγράφη στις 24 Μαΐου. Σημειώνεται πως η γραμμή θα εξυπηρετείται από το ΣΑΟΣ ΙΙ, το οποίο σήμερα είναι δρομολογημένο στη γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη. Για το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη αναμένεται η τελική επιθεώρηση και αδειοδότηση του πλοίου ΣΑΟΝΗΣΟΣ  εντός των ημερών.
 
Με ανακοίνωσή της η SAOS FERRIES σημειώνει πως «το επιβατικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει από το Λαύριο στην γραφική Λήμνο και την ονειρεμένη Σαμοθράκη απολαμβάνοντας τη φιλοξενία και την αξιοπιστία του  ΣΑΟΣ ΙΙ.
 
Από τις 13 Ιουνίου 2017 και μέχρι 3 Σεπτεμβρίου 2017 τo ΣΑΟΣ ΙΙ θα αναχωρεί μία φορά την εβδομάδα κάθε Τρίτη στις 09.00 από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με προορισμούς, την Καμαριώτισσα της Σαμοθράκης, την Μύρινα της Λήμνου και το λιμάνι του Λαυρίου.
 
Στη συνέχεια το  ΣΑΟΣ ΙΙ μία φορά την εβδομάδα κάθε Τετάρτη θα αναχωρεί στις 07.00 από το λιμάνι του Λαυρίου με  προορισμούς την Μύρινα της Λήμνου, την Καμαριώτισσα της Σαμοθράκης και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης».
 
Ο κος Φώτης Μανούσης  δήλωσε: «Επιστρέφουμε στη γραμμή Λαύριο –Λήμνο –Σαμοθράκη  με το ΣΑΟΣ ΙΙ, ένα πλοίο εγγύηση για την ασφάλεια και την ποιότητα στη παροχή υπηρεσιών στους επιβάτες.
 
Στην SAOS FERRIES εργαζόμαστε με στόχο να παρέχουμε υπηρεσίες ποιότητας στο επιβατικό κοινό που μας εμπιστεύεται για τη μεταφορά του, ταυτόχρονα διαρκής επιλογή μας είναι να στηρίζουμε την  οικονομία και την  κοινωνία, της  ακριτικής Σαμοθράκης  με κάθε τρόπο» 

Η τιμολογιακή πολιτική

Η SAOS FERRIES, με την έναρξη της νέας γραμμής και για τη στήριξη της τουριστικής κίνησης ιδιαίτερα της Σαμοθράκης, προχωρά σε μια ιδιαίτερα ελκυστική τιμολογιακή πολιτική στα εισιτήρια επιβατών και Ιδιωτικής Χρήσης Αυτοκινήτων για την αντίστοιχη περίοδο (13/6 έως 3/9/2017) .
 
Συγκεκριμένα καθορίζονται:
 
-Ενιαίος ναύλος στα Ι.Χ επιβατικά αυτοκίνητα  ανεξαρτήτου κατηγορίας, χαμηλότερος κατά 13% από το καθοριζόμενο ναυλολόγιο του Υπουργείου, στη γραμμή Λαύριο-Λήμνο – Σαμοθράκη.
 
-Ενιαίος ναύλος στα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα ανεξαρτήτου κατηγορίας και μείωση κατά 13% από το καθοριζόμενο ναυλολόγιο του Υπουργείου, στα Ιδιωτικής Χρήσης αυτοκίνητα, Υψηλής Κατηγορίας, στα ελεύθερα δρομολόγια της γραμμής Αλεξανδρούπολη -Σαμοθράκη.
 
-Τιμή εισιτηρίου επιβατών χαμηλότερη κατά 4% από το καθοριζόμενο ναυλολόγιο του Υπουργείου στη γραμμή Λαύριο-Λήμνο -Σαμοθράκη.
 
Πηγή: www.gnomionline.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.