Καθαρισμος στην Ορφεως απο το πλυντηριο του Δημου Κομοτηνης

Σταδιακά θα γίνουν καθαρισμοί και σε άλλες οδούς, καθώς και στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής

Στην οδό Ορφέως βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου το πλυντήριο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής, πραγματοποιώντας καθαρισμούς στους χώρους των κάδων αλλά και στα πεζοδρόμια.

Σύμφωνα με τον Προϊστάμενο Καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής κ. Νίκο Στεργιάδη, θα συνεχίζουν οι καθαρισμοί που γίνονται στις γειτονιές εδώ και αρκετό διάστημα, με παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία ανάλογα με τον προγραμματισμό και τις ανάγκες.

Η υπηρεσία ειδοποιεί και τους οδηγούς ότι θα γίνει καθαριότητα στο σημείο από την προηγούμενη ημέρα, ώστε το πλυντήριο να μπορεί να σταματήσει και να γίνουν οι απαραίτητές ενέργειες καθαρισμού, είτε αφορά απλό πλύσιμο, είτε πιο δύσκολα σημεία, όπως κάτω από κάποια δέντρα, που αυτή την εποχή αρχίζουν να ρίχνουν τα φύλλα τους.

Οι ανάγκες βέβαια είναι πολλές, για αυτό και θα συνεχίσουν να γίνονται οι συγκεκριμένοι καθαρισμοί, και ενόψει του χειμώνα.

Έτσι καθαρισμοί θα γίνουν σε κεντρικά, σημεία, μεταξύ των οποίων και η Κεντρική πλατεία, όπου ήδη έγινε παρέμβαση στο χώρο για τα παιδιά, και στις γειτονιές. Να υπενθυμίσουμε πως για οποιοδήποτε πρόβλημα εντοπίζεται, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνουν την υπηρεσία στο 2531022810, ώστε αυτή να επιληφθεί για την επίλυσή του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.