Καθαρισμος σε βουνα, πολεις και ακτες για το gro2be

Παρά το άστατο καιρικά τετραήμερο, μόνο μία δράση του ακυρώθηκε

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να ανέτρεψαν τον σχεδιασμό της δράσης καθαρισμού που κάλυπτε όλη τη Ροδόπη από το gro2be, όμως αυτό δεν πτόησε τους συμμετέχοντες σε αυτές, που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τρείς από τις τέσσερις.

Στόχος των μελών της ομάδας δεν είναι να καθαρίσουν μόνο αυτά τα μέρη, αλλά και να ευαισθητοποιήσουν κάθε κοινωνική ομάδα της Κομοτηνής με κάθε διαθέσιμο τρόπο και εργαλείο, ώστε και να μείνει καθαρό το σημείο από το οποίο θα περάσουν, αλλά και οι υπόλοιποι πολίτες θα αποκτήσουν μια πιο «πράσινη» συνείδηση.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν με την δράση καθαρισμού της Παρασκευής στη Νυμφαία, σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι Επί Σκηνής και την Οικολογική Ομάδα Ροδόπης, η οποία και ακυρώθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών, για να πραγματοποιηθεί την επόμενη, το Σάββατο, παράλληλα με την δράση καθαρισμού που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ying Yang και τη σχολή χορού Lets Dance

Οι δράσεις συνεχίστηκαν την Κυριακή το πρωί, με καθαρισμό στην παραλία Κρυονερίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οικισμού Κρυονερίου, όμως η κακοκαιρία της Δευτέρας, η οποία φαινόταν πως θα συνεχιζόταν και την Τρίτη, οδήγησε στην ακύρωση της τελευταίας δράσης, που θα γινόταν στην οδό Υψηλάντου, στην έξοδο της πόλης.

Τα μέλη της ομάδας όμως δεν πτοούνται, και θα επανέλθουν με ακόμα περισσότερη όρεξη και ελπίζοντας σε λίγο πιο καλό καιρό. Ευχαρίστησαν δε τον κάθε ένα συμμετέχοντα ξεχωριστά για το ενδιαφέρον και την βοήθεια τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.