Καθαγιαστηκαν τα υδατα στο λιμανι Φαναριου

Ο 20χρονος Γιάννης Γκάνιος έφτασε πρώτος στον Σταυρό

Στο λιμάνι και όχι στην προβλήτα, τελέστηκε φέτος η τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο Φανάρι.

Αρκετός ήταν ο κόσμος και εδώ, που δεν πτοήθηκε από τον συννεφιασμένο καιρό και «εξέδραμε» στον παραθαλάσσιο οικισμό για να παρακολουθήσει την τελετή.

Συνολικά δέκα εννέα ήταν αυτοί που βούτηξαν για να ανασύρουν τον Τίμιο Σταυρό με τον συντοπίτή μας φοιτητή Γιάννη Γκάνιο να φτάνει πρώτος. Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που ο 20χρονος βούτηξε στα νερά του Φαναρίου για να πιάσει τον Σταυρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στην τελετή έδωσαν επίσης, ο Ερυθρός Σταυρός Κομοτηνής και η ΕΟΔ Ροδόπης, που όπως κάθε χρόνο, φρόντισαν για την ασφάλεια όλων.

Ευχές από τον πρόεδρο της Κοινότητας Φαναρίου

Τις ευχές του μετέφερε ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Πέτρος Καραβέτης, ευχόμενος σε όλο τον κόσμο «καλή και ευλογημένη χρονιά».

Δείτε τις δηλώσεις του εδώ:

Ε. Στυλιανίδης: Σημαντική η παρουσία του κόσμου και ιδιαίτερα των νέων

Στην παρουσία και συμμετοχή του κόσμου και κυρίως των νεαρών στάθηκε στο μήνυμά του, ένεκα της εορτής ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, τονίζοντας τη σημασία της τήρησης των παραδόσεων.

Δείτε τη δήλωσή του εδώ:

Μ. Ταπατζάς: «Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το φως και την ελπίδα»

«Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το φως και την ελπίδα, ενός κόσμου που αποζητά την ειρήνη και την ευημερία του» υπογράμμισε τέλος στο μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Μανώλης Ταπατζάς.

Δείτε εδώ τη δήλωσή του:

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.