Κατεστρεψαν τις ποτιστρες για τα σκυλια στην Νυμφαια

Μερικές μέρες αφού τις είχαν τοποθετήσει από το Δημοτικό Κυνοκομείο λόγω του καύσωνα

Δεν κράτησαν πολύ οι κουβάδες-ποτίστρες με νερό που τοποθετήθηκαν πριν από μερικές μέρες στη Νυμφαία, λόγω της έντονης ζέστης, από το Κυνοκομείο Κομοτηνής, για τα σκυλιά που βρίσκονται εκεί, μιας και οι εργαζόμενοι σε αυτό τους βρήκαν κατεστραμμένους.

Σε μια έντονη ανάρτησή του, ο Υπεύθυνος του Κυνοκομείου κ. Θεόφιλος Πανώτας, παραθέτοντας φωτογραφίες και «ευχαριστώντας» ειρωνικά όλους όσους βοηθούν στο έργο τους καθημερινά.

«Ευχαριστεί» δε τους ανθρώπους που ότι προσπαθούν να κάνουν από το Κυνοκομείο, αυτοί το γκρεμίζουν, αυτούς που γκρινιάζουν όλη μέρα για τα αδέσποτα πού όμως αυτοί τα δημιούργησαν, όλους όσους πετάνε κουτάβια δεξιά και αριστερά και δεν ξέρουν πως να ανταπεξέρθουν, αυτούς που κακομεταχειρίζονται στα ζώα και ύστερα κάνουν μηνύσεις ότι το σκυλί τους δάγκωσε.

Τέλος «ευχαριστεί» όλους αυτούς πού ενώ δεν θέλουν να προσφέρουν καταστρέφουν αυτά που κάνουν αυτοί, όπως έκαναν με τους κουβάδες στη Νυμφαία, όμως δεσμεύεται πως όσο οι άλλοι θα γκρεμίζουν, ο ίδιος μαζί με την ομάδα του Δημοτικού Κυνοκομείου Κομοτηνής θα τα ξαναχτίζουν από την αρχή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.