Καταθεση στεφανων την ημερα της 25ης Μαρτιου (+Gallery)

Κορύφωση των εκδηλώσεων της Εθνικής Παλιγεννεσίας

Κορυφώθηκαν την Κυριακή 25 Μαρτίου οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής Παλιγγενεσίας, με κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, την οποία ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση
 
Από το πρωί της Κυριακής η πόλη μπήκε σε εορταστικό ρυθμό, με τις καμπάνες όλων των εκκλησιών να σημάνουν χαρμόσυνα, ενώ στις 10:30 πραγματοποιήθηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου με προεξάρχων τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής  κ.κ. Παντελεήμων, ενώ μετά τη δοξολογία, εκφωνήθηκε μέσα στον Ιερό Ναό ο πανηγυρικός της ημέρας από τον επίκουρο καθηγητή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης κ. Βασίλειο Γραμματίκα.
 
Λίγο μετά τις 11:00 πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, στο χώρο του Ηρώου της πόλης και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, τον Δήμαρχο Κομοτηνής, τον αναπληρωτή Πρυτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή ΑΜΘ, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜ-Θ αλλά και εκπροσώπους εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων, ενώσεις αποστράτων και άλλους συλλόγους και Σωματεία.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.