Καταθεση στεφανων απο τη μαθητιωσα νεολαια της Κομοτηνης

Μαθητές και δάσκαλοι τίμησαν την επανάσταση του 1821

Επιμνημόσυνη δέηση, στο χώρο του Ηρώου της Κομοτηνής, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου, ενόψει της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου.
 
Της επιμνημόσυνης δέησης ακολούθησε, παρουσία αρχών, κατάθεση στεφάνων  από τους σπουδαστές, μαθητές, προσκόπους και οδηγούς, προσερχομένων με επικεφαλής καθηγητές, δασκάλους και βαθμοφόρους.


 
Στεφάνι κατέθεσαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ροδόπης «Οι τρείς Ιεράρχες» κ. Στέφανος Μακρυγιάννης, καθώς και μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων, η εκτελεστική Γραμματέας της ΠΑΜΘ κ. Ζωή Κοσμίδου, ο επικεφαλής της Παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» και υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης  κ. Μαίρη Κοσμίδου, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης κ. Μαρίνος Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων ν. Ροδόπης “Οι Τρεις Ιεράρχες” κ.  Στέφανος Μακρυγιάννης, ο τοποτηρητής μουφτής Κομοτηνής Χαλήλ Τζιχάτ, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Πολυτσάκης, γονείς και κόσμος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.