Καταργειται η αμοιβη του Προεδρου της Αναπτυξιακης Εταιριας Εβρου

Μετά από εισήγηση του Κωνσταντίνου Εξακουστού

Υλοποιώντας τη δέσμευση, που ανέλαβε η νέα περιφερειακή αρχή δια στόματος Γιώργου Παυλίδη κατά την προ 6μήνου συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, περί κατάργησης των αμοιβών μελών Δ.Σ. που διατηρήθηκαν σε εταιρείες που βρίσκονται σε ειδικό καθεστώς (Ν.3852/2010) από ετών, η περιφέρεια γνωστοποίησε χθες την κατάργηση της αμοιβής του Προέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρίας Έβρου.
 
Συγκεκριμένα στην Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Εταιρίας Έβρου που πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου 2015, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης ΑΜΘ και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας Έβρου Κωνσταντίνος Εξακουστός εισηγήθηκε την κατάργηση της αμοιβής του Προέδρου της Εταιρίας, που ανέρχεται στα 750 ευρώ μηνιαίως ή 9.000 ευρώ ετησίως, πρόταση η οποία και έγινε αποδεκτή ομόφωνα από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.
 
«Η Περιφέρεια κινείται στο πλαίσιο των αρχών και αξιών της κοινωνίας, μακριά από τις λογικές αυτών που άλλα λέγουν και άλλα έπρατταν» ανέφερε χαρακτηριστικά για την απόφαση σε γραπτό της μήνυμα η περιφέρεια. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.