Καταπελτης ο Α. Καραμπινης για το Διδασκαλειο (+Video)

«Το ΔΠΘ έδειξε το ενδιαφέρον του και πριν και μετά την ίδρυση του»

«Αυτή την ανακοίνωση θέλω να πιστεύω ότι δεν την έγραψαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε για την κοινή ανακοίνωση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ της Θράκης


Την ενόχλησή του τόσο για τα όσα προηγήθηκαν, όσο και για τα όσα ακολούθησαν της ουσιαστικής κατάργησης του Διδασκαλείου Εκπαιδευτικών Μειονοτικού Προγράμματος στην Αλεξανδρούπολη και τη δημιουργία του Τομέα Μειονοτικής Εκπαίδευσης στο ΑΠΘ εξέφρασε ο πρύτανης του ΔΠΘ κ. Αθανάσιος Καραμπίνης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη.
 
Μάλιστα ο κ. Καραμπίνης επισήμανε πως αντίθετα με τα όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ της Θράκης, την προέλευση όμως της οποίας αμφισβήτησε, το ΔΠΘ ενδιαφέρθηκε για την παραμονή του σε αυτό, και μάλιστα έχει ενημερώσει τους βουλευτές για το πρόγραμμα σπουδών σε σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στο ΔΠΘ.
 
Όπως αποκάλυψε μάλιστα, από όλους τους βουλευτές κανένας, πλην του κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, δεν είχε διατυπώσει καμία αντίρρηση, όμως τώρα στην ανακοίνωσή τους δηλώνουν πως δεν υπήρξε ενδιαφέρον εκ μέρους του πανεπιστημίου.
 
«Μη χρεώνουμε, στο πανεπιστήμιο που όλοι αγαπάμε, αβλεψίες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.