Καταδιωξη στην Εγνατια Ξανθης-Καβαλας για τη συλληψη διακινητη

Μετέφερε παράνομα στη χώρα επτά άτομα

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (17-11-2022) σε περιοχές της Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, δύο διακινητές, εκ των οποίων ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί σε επαρχιακή οδό της Καβάλας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες. 

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή πλην όμως εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μεταφέροντας παράνομα στην ενδοχώρα δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.