Καταδιωξη απο το Λιμενικο στην πολη της Καβαλας

Δύο επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο προσπάθησαν να αποφύγουν τον έλεγχο, εμβόλισαν υπηρεσιακό όχημα του Λιμενικού, ενώ αντιστάθηκαν στη σύλληψη με αποτέλεσμα τραυματισμό λιμενικού

Στη σύλληψη ενός 54χρονου ημεδαπού και ενός 35χρονου αλλοδαπού προέβησαν βραδινές ώρες της Παρασκευής, στην πόλη της Καβάλας τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, για παράβαση των άρθρων 169 (απείθεια), 309 (επικίνδυνη σωματική βλάβη), 167 (βία κατά υπαλλήλων), 290Α (επικίνδυνη οδήγηση) και 378 (φθορά ξένης ιδιοκτησίας) του Π.Κ.

Συγκεκριμένα, ο 54χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος με συνοδηγό τον 35χρονο, αρνήθηκαν τη διενέργεια ελέγχου από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής. Ακολούθως, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, χτύπησαν με το όχημα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, οδηγώντας επικίνδυνα εντός της πόλης της Καβάλας. Στη συνέχεια, εμβόλισαν και προκάλεσαν φθορές σε υπηρεσιακό όχημα της οικείας Λιμενικής Αρχής και κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησής τους, αντιστάθηκαν, προσπαθώντας να αποφύγουν τη σύλληψη, ενώ ο 54χρονος τραυμάτισε στέλεχος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στο δεξί άνω άκρο.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.