«Κατ’ ευχην»: ενημερωτικη συναντηση για τον κοσμο των ευχων απο το Make-A-Wish Ελλαδας

Την Τετάρτη 31 Μαΐου στην Αλεξανδρούπολη

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες, με σκοπό να τους χαρίσει δύναμη για να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τη ζωή τους.

Την Τετάρτη 31 Μαΐου και ώρα 18:00 – 20:00, ο οργανισμός διοργανώνει στο ξενοδοχείο ASTIR * EGNATIA ALEXANDROUPOLIS, μία ανοιχτή δράση ενημέρωσης.

Εκπρόσωποι και εθελοντές του οργανισμού θα μιλήσουν για την ιστορία του Make-A-Wish, τον σκοπό του και τη σημασία της εκπλήρωσης της ευχής. Μέσα από βιωματικές εμπειρίες, θα εξηγήσουν το πώς ο καθένας μπορεί να συμβάλλει εθελοντικά, με τον δικό του τρόπο, στη διάδοση του οράματος του οργανισμού: να φτάσει σε όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη την εκπλήρωση της ευχής τους. Οικογένειες ευχής θα μας διηγηθούν επίσης τη δική τους ιστορία… μέσα από την καρδιά τους!

Info

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορείτε να δηλώσετε τη δική σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες, αλλά και το πώς μπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς στον κόσμο των ευχών, επισκεφθείτε το www.makeawish.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 96 37 660.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.