Κανονικα θα λειτουργησει το Καμπινγκ Φαναριου και φετος

Παρά την ανησυχία για προσπάθειες παραχώρησής του σε ιδιώτες

Γίνονται καθαρισμοί και θα υποδεχθεί τους κατασκηνωτές όπως και παλιότερα στις αρχές Ιουνίου

Στις αρχές Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το κάμπινγκ Φαναρίου, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει δοθεί στους κατασκηνωτές.

Αυτή την περίοδο γίνονται καθαρισμοί εντός του χώρου, ενώ όλος ο επόμενος μήνας θα είναι αφιερωμένος στην ολοκλήρωση όσων χρειάζονται για να λειτουργήσει κανονικά.

Η επιστροφή των κατασκηνωτών, που για χρόνια προσέρχονται και συνεχίζουν να προτιμούν το κάμπινγκ, δεν ήταν βέβαιη, μιας και, να θυμίσουμε, πέρυσι είχε γίνει γνωστό πως η ΕΤΑΔ ετοίμαζε μέχρι το Σεπτέμβριο του 2021 ολοκληρωμένη μελέτη, για να βγει το κάμπινγκ σε διαγωνισμό.

Το θέμα της μελέτης ήταν το τελευταίο σε μια σειρά πιθανών παραχωρήσεων που έχουν συζητηθεί για το Κάμπινγκ Φαναρίου. Η προοπτική άλλωστε να δοθεί σε ιδιώτες αποτελεί φόβητρο εδώ και δεκαετίες.

Η ανησυχία αυτή ήταν ένας από τους λόγους που για αρκετά χρόνια, με αφορμή την ανάγκη κλαδέματος των δέντρων μέσα στο Κάμπινγκ, υπήρχαν προστριβές μεταξύ της διοίκησης και του Συλλόγου Κατασκηνωτών.

Όπως φαίνεται το θέμα πήρε παράταση για τουλάχιστον ένα χρόνο, αν και θεωρείται πολύ πιθανό να μην έχουμε ξανά κάποια εξέλιξη, όπως άλλωστε συνέβη και στο παρελθόν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.