Καμενο μοτερ αφησε χωρις νερο τη Νεα Αδριανη

Χθες αναμενόταν η παραλαβή του ανταλλακτικού από την ΔΕΥΑΚ

Χωρίς νερό παρέμειναν από το περασμένο Σάββατο, 9 Ιουλίου, όπως κατήγγειλαν στον «ΠτΘ» οι κάτοικοι του οικισμού Νέα Αδριανή, του Δήμου Κομοτηνής.

Σύμφωνα με τους κατοίκους η υδροδότηση του οικισμού διεκόπη μετά από διακοπή ρεύματος που έλαβε χώρα, με την ενημέρωση που έλαβαν από πλευράς της ΔΕΥΑΚ να κάνει λόγο για βλάβη.

Οι ίδιοι επικοινώνησαν με τον «ΠτΘ» τονίζοντας την δυσκολία της καθημερινής διαβίωσης δίχως νερό, εν μέσω θέρους, ζητώντας την άμεση αποκατάσταση της βλάβης και την επαναφορά της υδροδότησης του οικισμού.

Σε επικοινωνία του «ΠτΘ» με την διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, ο πρόεδρος της κ.Στράτος Τσακιρίδης εξήγησε πως η βλάβη οφείλεται σε καμένο μοτέρ του αντλιοστασίου του οικισμού Μαυρομάτι, απ’ όπου υδροδοτείται ο οικισμός, διαβεβαιώνοντας ωστόσο πως ήδη από την Κυριακή, ο οικισμός έχει νερό χωρίς ωστόσο μεγάλη πίεση.

Όπως εξήγησε ο ίδιος ο οικισμός προσωρινά υδροδοτούταν, τουλάχιστον στα ισόγεια σπίτια ή τους πρώτους ορόφους, με ενδεχόμενα προβλήματα λόγω της χαμηλής πίεσης, να παρουσιάζονταν σε υψηλότερους ορόφους, κάνοντας γνωστό πως η λύση του προβλήματος δρομολογήθηκε άμεσα, με το ανταλλακτικό να αναμενόταν εντός της χθεσινής ημέρας, ώστε άμεσα τα συνεργεία της επιχείρησης να προβούν στην αντικατάσταση του μοτέρ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.