Καλεσμα σε συλλογικοτητες της περιφερειας απο την Πρωτοβουλια για την δημιουργια παιδιατρικης ΜΕΘ στην ΑΜΘ

«Όσο πιο πολλές οι υπογραφές που θα συγκεντρωθούν τόσο πιο δυνατά θα ακουστεί η φωνή μας»

Νέο κάλεσμα απευθύνει η Πρωτοβουλία για τη δημιουργία παιδιατρικής ΜΕΘ στην ΑΜΘ. Αυτή τη φορά απευθύνεται στις πάσης φύσεως συλλογικότητες της περιφέρειας μας, ώστε ως φορείς να υπογράψουν το σχετικό ψήφισμα.

«Μετά την εξαιρετική ανταπόκριση που είχε η πρωτοβουλία μας από τα τοπικά και πανελλαδικά ΜΜΕ έφτασε η ώρα να βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να παραδώσουμε το συντομότερο δυνατό το ψήφισμά μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο» τονίζει η Πρωτοβουλία στο κάλεσμά της και συμπληρώνει: «Όσο πιο πολλές οι υπογραφές που θα συγκεντρωθούν τόσο πιο δυνατά θα ακουστεί η φωνή μας».

Για αυτό παρακαλεί θερμά «κάθε υπεύθυνο πολίτη της ΑΜΘ, να απευθυνθεί στις συλλογικότητες στις οποίες ανήκει (πολιτιστικούς, αθλητικούς ή άλλους συλλόγους, επιμελητήρια κ.ά.) ώστε να υπογράψουν ως φορείς το ψήφισμα, μέχρι την Κυριακή (10 Μαρτίου)».

Όπως εξηγεί η Πρωτοβουλία «ο πρόεδρος ή ο γραμματέας του φορέα στέλνει την φράση “Υπογράφω το ψήφισμα της Πρωτοβουλίας για την δημιουργία Παιδιατρικής ΜΕΘ στην ΑΜΘ”. Υπογράφει από κάτω με την ονομασία του φορέα και αποστολή στο email του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Γέννα” στο [email protected]».

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή τεχνική διευκόλυνση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Πρωτοβουλία στο [email protected] και στην σελίδα στο facebook

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.