Καλεσμα σε ολους τους πολιτες για εμβολιασμο απο τον Οντερ Μουμιν

Εμβολιάστηκε το πρωί της Τετάρτης στο Εμβολιαστικό Κέντρο Ιάσμου

Κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες του να κάνουν το εμβόλιο, έκανε ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν, κατά τον εμβολιασμό του την Τετάρτη στο Εμβολιαστικό Κέντρο Ιάσμου.

Ο κ. Μουμίν προσερχόμενος για τον εμβολιασμό του, στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου, που στεγάζει το εμβολιαστικό κέντρο, εξήρε την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα, από όλους τους εμπλεκόμενους, και ευχαρίστησε τους γιατρούς και τα στελέχη του κέντρου για την αγαστή συνεργασία τους όλο αυτό το διάστημα.

Θεωρεί δε πως διαχειρίστηκαν τόσο την πανδημία, όσο και τους εμβολιασμούς αλάνθαστα.

Όσο για τους εμβολιασμούς, τόνισε πως πρέπει να επιτευχθεί η γενική ανοσία στον πληθυσμό, ώστε να ξεπεραστούν οι δύσκολες ημέρες της πανδημίας. Εξέφρασε δε την εκτίμισή του πως όλα τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί για χρήση στη χώρα μας, είναι ασφαλή, με τον ίδιο να κάνει το εμβόλιο της Pfizer, και τη σύζυγό του να κάνει αυτό της AstraZeneca.

«Ιδιαίτερα με το άνοιγμα των δραστηριοτήτων, βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο, και όσο πιο σύντομα εμβολιαστούμε, εκτιμώ πως πιο γρήγορα θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε» ανέφερε.

Μάλιστα επειδή υπάρχουν ανησυχητικές πληροφορίες για αυξητική τάση στα κρούσματα, με το Δήμο να βρίσκεται ήδη στο βαθύ κόκκινο, ζήτησε από όλους να είναι προσεκτικοί τις επόμενες ημέρες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.